Wow! 'Batwoman' verliest haar hoofdrolspeelster

Wow! 'Batwoman' verliest haar hoofdrolspeelster

Terwijl de serie wel al een tweede seizoen zou krijgen met haar erin. Dat hadden we dus niet verwacht!

Jim Pedd, 20 mei 2020 om 10:52

Dit had vermoedelijk niemand zien aankomen. Actrice Ruby Rose stopt als Batwoman. Na één seizoen te zien te zijn geweest, laat ze weten dat ze al stopt. De actrice vond het een moeilijke beslissing, maar stopt desondanks.
“Ik heb de ongelofelijk moeilijke beslissing gemaakt om volgend seizoen niet terug te keren voor Batwoman,” aldus Rose tegenover The Hollywood Reporter. “Het was geen gemakkelijke beslissing en ik heb enorm veel respect voor de cast, crew en iedereen die aan de serie werkt, zowel vanuit Vancouver als Los Angeles.”

Lees ook: Dit is Bruce Wayne uit het Arrowverse!

Enorm dankbaar
Ook is Rose enorm dankbaar voor de kans die ze kreeg: “Ik ben enorm dankbaar aan Greg Berlanti, Sarah Schechter en Caroline Dries, die me niet alleen deze ongelofelijke kans gaven, maar me ook in het DC-universum hebben verwelkomd, dat zij met zoveel pijn en moeite hebben opgebouwd. Bedankt aan Peter Roth en Mark Pedowitz en de teams bij Warner Bros. en The CW die zoveel in de serie geïnvesteerd hebben en altijd in mij geloofd hebben. En bedankt aan iedereen die het eerste seizoen een succes heeft gemaakt. Ik ben jullie enorm dankbaar.”

Lees ook: 'Batwoman'-synopsis voor tweede seizoen hint naar komst Batman

Waarom Rose precies stopt is niet duidelijk. Deadline stelt dat het niet komt door de verwonding die de actrice opliep tijdens de opnames van het eerste seizoen. Waarom ze wel stopte is niet duidelijk.

Batwoman krijgt wel een tweede seizoen. Dat was al besteld, met rol voor Ruby Rose. Nu moet er dus een nieuwe Batwoman gevonden worden.

Lees meer over: Batwoman, Ruby Rose, The CW

Populair nieuws