search
Laatste 2 afleveringen 'The Last Dance' staan nu op Netflix!

Laatste 2 afleveringen 'The Last Dance' staan nu op Netflix!

Experts stellen dat de sportdocumentaire één van de beste is ooit gemaakt...

Geoffrey Ketels
Fans van Michael Jordan konden hun ogen niet geloven toen Neflix de eerste beelden de wereld instuurde van The Last Dance. Nu staan de laatste afleveringen van de docuserie alweer op de streamingdienst.

Heel wat absolute toppers van de Chicago Bulls lieten meteen aan Netflix weten hun medewerking voor de serie te willen verlenen. Het ging daarbij uiteraard in eerste instantie om Michael Jordan, maar ook andere bekende namen zoals Scottie Pippen en Dennis Rodman waren meteen gewonnen voor het idee. In totaal zorgde de medewerking van alle sterren er voor dat er zomaar even meer dan 500 uur aan nieuw beeldmateriaal voor handen was van het kampioensseizoen 1997-1998.

De beste sportdocuserie ooit gemaakt
Inmiddels vliegen de lovende kritieken de makers van de docuserie om de oren. Menig aantal critici hebben ze ondertussen zelfs de beste docuserie ooit gemaakt genoemd. Dat heel wat mensen erg positief zijn over de reeks is ook terug te zien in de scores op gespecialiseerde websites. Op IMDB bijvoorbeeld krijgt de docuserie momenteel een prachtige score van 9,4/10.

In ieder geval, heb je The Last Dance nog niet gezien en ben je een fan van basketbal en Michael Jordan? Dan kan je vanaf nu alle afleveringen na elkaar bekijken op Netflix!

Aanbevolen artikelen