'Defending Jacob' zou eigenlijk helemaal geen serie worden

'Defending Jacob' zou helemaal geen serie worden

De makers hebben aangegeven dat ze eigenlijk als film moest gaan verschijnen...

Geoffrey Ketels, 19 mei 2020 om 16:19

De nieuwe miniserie Defending Jacob welke is verschenen op Apple TV+ is een groot succes. Nu hebben de makers echter een opvallende bekendmaking gedaan.
In een recent interview welke werd gegeven door Mark Bomback (de maker van de serie Defending Jacob) aan Deadline heeft hij laten optekenen dat er door hem en zijn collega's bepaalde keuzes moesten worden gemaakt. Eén van deze keuzes had betrekking tot het format.

In het interview gaf Bomback aan dat het de bedoeling was om van Defending Jacob een film te maken en dus geen (mini)serie. Echter, toen hij zich wat meer had verdiept in het verhaal en de mogelijkheden die deze met zich mee zou gaan brengen leek een miniserie hem toch de beste keuze te zijn.

Gelijknamig boek uit 2012
Defending Jacob is gebaseerd op het gelijknamige boek welke verscheen in het jaar 2012. Het boek vertelde het verhaal over de moord op een student in zijn school. Het boek speelde zich af in een bescheiden dorpje in de Amerikaanse staat Massachusetts. De persoon die verdacht wordt van de moord is de zoon van een assistent-officier van justitie. Hij moet een keuze maken tussen zijn eed voor gerechtigheid en zijn eigen zoon.

Defending Jacob is een serie die bestaat uit zes delen en waarvan elke vrijdag een nieuwe aflevering op Apple TV+ verschijnt.

Lees meer over: Defending Jacob, serie, Apple TV, Apple TV Plus, series

Populair nieuws