Meningen over nieuwe hooggespannen Netflix-serie 'White Lines' sterk verdeeld

'White Lines' dan toch niet zo goed als verwacht?

De verwachtingen rond de serie stonden hooggespannen, maar blijken niet volledig ingelost te worden...

Geoffrey Ketels, 20 mei 2020 om 10:48

Wanneer de verwachtingen rond een nieuwe serie hooggespannen staan is het nog maar zeer de vraag of ze deze verwachtingen al dan niet zal weten in te lossen. Voor de nieuwe Netflix-serie White Lines geldt dat de meningen duidelijk behoorlijk verdeeld zijn.
De eerste recensies die verschenen over White Lines waren nochtans behoorlijk lovend. De Britse gezaghebbende krant The Daily Mirror bestempelde het bijvoorbeeld als een fantastische serie en gaf ze met plezier vier sterren. Ook in menig aantal andere kranten konden soortgelijke reacties van critics worden opgetekend. Echter blijkt niet iedereen het daarmee eens te zijn.

Minder positieve reacties
De meest opvallende recensie komt misschien nog wel uit The Telegraph. In die krant laat de recensent er weinig twijfel over bestaan wat hij van de serie vindt. Hij stelt dan ook dat het; "een flopsoap is uit de jaren '90". Dat de meningen sterk uiteenlopend zijn blijkt ook uit de reacties op Twitter. De score op IMDB ligt inmiddels op een teleurstellende 6,3/10.

Heb jij nog niets van White Lines gezien en wil je graag ontdekken of deze serie mogelijk iets voor jou kan zijn? Bekijk dan zeker en vast even de onderstaande trailer!


Lees meer over: White Lines, serie, Netflix, series

Populair nieuws