'Star Wars'-heldin Ahsoka Tano speelt mogelijk ook in Obi-Wan Kenobi-serie

Ahsoka Tano speelt mogelijk ook in Obi-Wan-serie

Het personage lijkt integraal te zijn voor de toekomst van de Star Wars-franchise op Disney+.

Jim Pedd, 21 mei 2020 om 06:00

Ahsoka Tano verschijnt mogelijk ook in de serie die Disney+ ontwikkelt rond Obi-Wan Kenobi. Dat zou dan gebeuren nadat het personage haar live-action debuut maakt in het tweede seizoen van The Mandalorian.
Ahsoka debuteerde in 2008 in de Star Wars-franchise. In de jaren daarna is ze uitgegroeid tot een van de meest populaire personages die er zijn in de franchise. Haar live-action introductie is iets waar we al op aan het wachten waren; het zat er dik in dat het zover zou komen.

Lees ook: Keert Anakin Skywalker of Darth Vader terug in 'Obi-Wan Kenobi' op Disney+?

Meer verschijningen
Nadat we eerder al hoorden dat Ahsoka Tano mogelijk een eigen serie zal krijgen op Disney+, horen we nu dat ze straks ook te zien zal zijn in nog een andere serie op de streamingdienst. Ahsoka Tano zou nu, horen we, ook te zien zijn in de soloserie voor Obi-Wan Kenobi.

Lees ook: Gelekt: verhaaldetails 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi'

Details over haar debuut in die televisieserie hebben we natuurlijk nog niet. Er is vrijwel niets bekend over de serie rond Obi-Wan Kenobi, behalve dat deze zich afspeelt op woestijnplaneet Tatooine. Mogelijk krijgen we de eerste details tijdens de Star Wars Celebration in Anaheim.

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Ahsoka Tano, Star Wars, Disney Plus, Obi Wan Kenobi

Populair nieuws