search

Ons nieuws van donderdag 21 mei 2020

Nieuw op Netflix: 'Dynasty' seizoen 3!
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Dynasty' seizoen 3!

Het derde seizoen staat daarmee een week vroeger dan oorspronkelijk gepland op Netflix...

Geoffrey Ketels
Het was even geduld koesteren voor de fans van Dynasty, maar vanaf zaterdag 23 mei 2020 staat het derde seizoen op Netflix.

Fans kregen al vrij snel te horen dat het derde seizoen van Dynasty pas op Netflix zou worden toegevoegd nadat het seizoen volledig was uitgezonden in de Verenigde Staten. In eerste instantie natuurlijk erg vervelend, maar tegelijkertijd toch ook niet helemaal. Ondanks het feit dat fans van Dynasty weliswaar langer op het derde seizoen hebben moeten wachten is het wel zo dat alle afleveringen nu in één keer zullen worden toegevoegd. Dat wordt dus voor de fans een weekendje bingewatchen!

22 afleveringen
Dynasty kan rekenen op een aanzienlijke populariteit. De afleveringen zijn tot dusver eigenlijk steeds vrij goed ontvangen. Dat blijkt ook uit de score die de serie krijgt op bijvoorbeeld IMDB. Daar kan ze rekenen op een aardige 7,3/10.

Met het derde seizoen worden er in ieder geval heel wat nieuwe afleveringen op de fans losgelaten. Het derde seizoen bestaat dan ook uit niet minder dan 22 gloednieuwe afleveringen! Deze zijn aldus allemaal te bekijken vanaf komende zaterdag, 23 mei 2020 op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Een hacker en heel veel studentengeheimen in 'Control Z'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Een hacker en heel veel studentengeheimen in 'Control Z'

De serie wordt nu al in één adem vergeleken met \'Pretty Little Liars\', dat belooft!

Geoffrey Ketels
Er wordt nu al razend veel verwacht van Control Z. De serie wordt dan ook nog voor haar lancering al vergeleken met de hitserie Pretty Little Liars.

Control Z vertelt het verhaal van een hacker die om wat voor reden dan ook geheimen van studenten begint te lekken. In een poging om het lekken van deze geheimen te stoppen gaat de oplettende Sofia op onderzoek uit. Haar doel? De hacker te ontmaskeren en zo te voorkomen dat alle geheimen van alle studenten zomaar op straat komen te liggen!

Pretty Little Liars
Control Z komt van de hand van Carlos Quintanilla. Voor de ontwikkeling van de serie werd echter een beroep gedaan op het productiebedrijf Lemon Studios. De cast van de nieuwe tienerserie bestaat uit enkele in Mexico bekende namen. Het gaat hierbij niet alleen om Ana Valeria Becerril en Michael Ronda, maar ook om Andrés Baida, Macarena Garcí­a en Yankel Stevan.

Ben jij ook al benieuwd naar wat deze gloednieuwe serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan even de onderstaande trailer of ga de serie meteen bingewatchen op Netflix vanaf morgen, vrijdag 22 mei 2020.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Snoeiharde kritiek op Michael Jordan na docuserie 'The Last Dance'
Series / Nieuws

Snoeiharde kritiek op Michael Jordan na docuserie 'The Last Dance'

'The Last Dance' wordt door veel critici de beste docuserie ooit genoemd, maar de kritiek op Michael Jordan is niet mals...

Geoffrey Ketels
Ondanks het feit dat de docuserie The Last Dance ongelofelijk populair is en veel wordt bekeken neemt tegelijkertijd ook de kritiek op Michael Jordan sterk toe.

Verschillende spelers hebben zich ondertussen negatief uitgelaten over de docuserie The Last Dance. Eén van die spelers is Scottie Pippen. De nummer 33 van de Bulls zou helemaal niet tevreden zijn met de manier waarop hij in beeld wordt gebracht in de docuserie. De reeks werd buiten de Verenigde Staten alleen al door zo'n slordige 23,8 miljoen gezinnen bekeken. Deze cijfers werden eerder reeds bekend gemaakt door Netflix.

Negatief imago
David Kaplan, journalist voor ESPN in het Amerikaanse Chicago heeft laten optekenen dat Pippen helemaal niet tevreden is met het negatieve imago dat hem wordt aangemeten. Dit niet in het minst door Jordan zelf. Hij noemde zijn voormalige ploegmaat in de docuserie dan ook diverse malen egoïstisch en onwetend.

Het is opvallend dat buiten dergelijke uitspraken ook enkele minder fraaie momenten van Pippen duidelijk in de spotlight werden geplaatst. Denk hierbij onder meer aan de situatie waarin Pippen niet wou spelen in de laatste seconden van de play-offwedstrijd tegen New York in het jaar 1994.

Niet alleen Pippen heeft stevige kritiek geuit op de docuserie The Last Dance. Dit geldt ook voor Horace Grant. Hij was tussen 1987 en 1993 één van de ploegmaats van Jordan en wordt in de docuserie meermaals neergezet als pestkop. In een reactie liet Grant dan ook het volgende optekenen:

"Ik vond de serie wel entertainend, maar zowel ik als alle andere ploegmaats weten dat 90 procent eigenlijk gewoon bullshit is. Het klopt gewoon allemaal niet.".

Lees ook: Laatste 2 afleveringen 'The Last Dance' staan nu op Netflix!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superspannende trailer '13 Reasons Why' seizoen 4
Series / Nieuws

Superspannende trailer '13 Reasons Why' seizoen 4

Worden alle geheimen onthuld in het allerlaatste seizoen van de populaire Netflix-serie?

Is Clay er klaar voor om zijn geheimen te onthullen? In deze ongelofelijk spannende trailer van het allerlaatste seizoen van 13 Reasons Why lijkt het er op dat Clay een moeilijke beslissing moet gaan maken.

'Monty Was Framed' staat er onheilspellend geschreven op de deuren van Liberty High. Monty wordt ervan verdacht Bryce Walker vermoord te hebben. Iemand is het hier echter niet met deze verdachtmakingen eens en probeert de waarheid naar boven te brengen.

Lees ook: Premièredatum controversiële netflix-serie '13 Reasons Why' seizoen 4

Krankzinnige hallucinaties
Terwijl de personages zich richting hun diploma werken, zullen ze er bewust van worden dat ze in de gaten gehouden worden. Verder zit de trailer vol ruzies, politie en krankzinnige hallucinaties.

De trailer van het laatste seizoen is hieronder te bekijken. Het vierde seizoen van 13 Reasons Why is vanaf 5 juni te zien op Netflix.



Lees ook: Gary Sinise (CSI: NY, Forrest Gump) gecast in vierde (en laatste) seizoen '13 Reasons Why'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'De vloer is lava' in deze opvallende nieuwe Netflix-serie!
Series / Nieuws

'De vloer is lava' in deze opvallende nieuwe Netflix-serie!

Met deze absurde nieuwe serie krijgt het bekende kinderspel een bijzondere invulling.

Ja, het is echt waar! Netflix gaat een spelprogramma maken rond het bekende kinderspel 'de vloer is lava'. Probeer de grond niet te raken tijdens het kijken van deze nieuwe serie.

Er is verder weinig bekend over het nieuwe programma van Netflix, behalve dat het gebaseerd is op het kinderspel. De eerste foto van de serie belooft echter wel dat het hier gaat om een uitgebreide set met een gekleurde vloeistof dat op lava lijkt.

Teamverband
Floor is Lava wordt waarschijnlijk gespeeld in teams en er zal waarschijnlijk een prijs zijn voor het winnende team aan het einde van de aflevering. Ook al is het onduidelijk hoe een aflevering er precies uit gaat zien is het een behoorlijk absurde aankondiging wat zeker nieuwsgierig maakt.

Floor is Lava is vanaf 19 juni op Netflix te zien. Bekijk hieronder de aankondiging van Netflix over deze nieuwe serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' krijgt verbluffend tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Mandalorian' krijgt verbluffend tweede seizoen

Het wordt een heel speciaal seizoen dat de verwachtingen zal overtreffen, aldus Pedro Pascal.

Het tweede seizoen van de serie The Mandalorian wordt "verbluffend", belooft acteur Pedro Pascal. Hij sprak met GQ over wat we mogen verwachten van het nieuwe seizoen van de serie.

Het tweede seizoen van The Mandalorian is in de loop van oktober te zien op streamingdienst Disney+. Dat zal ook echt zo zijn; de boel is niet vertraagd omdat de opnames allang afgerond waren voordat de coronacrisis begon en de crew achter de schermen vanuit huis door kon werken.

Lees ook: Danny Trejo straks in 'The Mandalorian'?

Verbluffend seizoen
Pedro Pascal laat weten dat het seizoen heel gaaf wordt. "Er zitten echt wat behoorlijk verbluffende dingen in. Ik denk dat we het beter doen dan verwacht wordt. Het is de liefde van fans voor Star Wars, maar op steroïden," aldus Pascal.

Lees ook: 'The Mandalorian' vindt nog een topacteur!

Hij vindt ook de muziek van componist Ludwig Göransson een waar hoogtepunt. "Alleen al om Ludwig aan het werk te zien met zijn orkest, wat ze zelden meer kunnen op dit moment, dat is echt fantastisch."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wanneer stopt 'Star Trek: Picard' nou eigenlijk?
Series / Nieuws

Wanneer stopt 'Star Trek: Picard' nou eigenlijk?

Gaat de serie altijd door, of kent de serie een eindpunt dat de makers al bedacht hebben?

Akiva Goldsman heeft het maar druk op dit moment. Hij vertelt volop over de series die gemaakt worden in de Star Trek-franchise. Goldsman is ook een van de makers van Star Trek: Picard.

Vandaag vertelt Goldsman tijdens een interview dat hij nog niet zeker weet hoe lang de serie door kan gaan. "We hebben het erover gehad dat de serie misschien drie tot vijf seizoenen zou kunnen krijgen. Maar hij zou ook voor altijd door kunnen gaan," vertelde Goldsman aan Collider.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' krijgt opwindend tweede seizoen

Of toch niet
"Maar als ik eerlijk ben, dan denk ik dat Star Trek: Picard door zal gaan tot Patrick Stewart het niet meer wil. En zoals je weet, had hij helemaal geen interesse in een terugkeer. We hebben heel lang gesproken over een goed verhaal en daarna was hij blij terug te kunnen keren. En die goodwill zullen we op blijven steunen, tot hij het gevoel heeft dat hij klaar is," aldus Goldsman.

Lees ook: 'Star Trek: Picard' brengt meer TNG-personages terug

De serie zet het verhaal straks voort van het eerste seizoen. We krijgen meer te zien over Picard en zijn nieuwe lijf.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-heldin Ahsoka Tano speelt mogelijk ook in Obi-Wan Kenobi-serie
Series / Nieuws

'Star Wars'-heldin Ahsoka Tano speelt mogelijk ook in Obi-Wan Kenobi-serie

Het personage lijkt integraal te zijn voor de toekomst van de Star Wars-franchise op Disney+.

Ahsoka Tano verschijnt mogelijk ook in de serie die Disney+ ontwikkelt rond Obi-Wan Kenobi. Dat zou dan gebeuren nadat het personage haar live-action debuut maakt in het tweede seizoen van The Mandalorian.

Ahsoka debuteerde in 2008 in de Star Wars-franchise. In de jaren daarna is ze uitgegroeid tot een van de meest populaire personages die er zijn in de franchise. Haar live-action introductie is iets waar we al op aan het wachten waren; het zat er dik in dat het zover zou komen.

Lees ook: Keert Anakin Skywalker of Darth Vader terug in 'Obi-Wan Kenobi' op Disney+?

Meer verschijningen
Nadat we eerder al hoorden dat Ahsoka Tano mogelijk een eigen serie zal krijgen op Disney+, horen we nu dat ze straks ook te zien zal zijn in nog een andere serie op de streamingdienst. Ahsoka Tano zou nu, horen we, ook te zien zijn in de soloserie voor Obi-Wan Kenobi.

Lees ook: Gelekt: verhaaldetails 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi'

Details over haar debuut in die televisieserie hebben we natuurlijk nog niet. Er is vrijwel niets bekend over de serie rond Obi-Wan Kenobi, behalve dat deze zich afspeelt op woestijnplaneet Tatooine. Mogelijk krijgen we de eerste details tijdens de Star Wars Celebration in Anaheim.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.