search
Gelekt: verhaaldetails 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi'
Series / Nieuws

Gelekt: verhaaldetails 'Star Wars'-serie 'Obi-Wan Kenobi'

Vandaag horen we voor het eerst in tijden nieuwe details over het verhaal van de aankomende serie.

Er wordt nog hard gewerkt aan de Obi-Wan Kenobi televisieserie van Disney+. Vandaag horen we via de site The Illuminerdi wat het verhaal van de serie zou moeten worden.

De site stelt een logline bemachtigd te hebben, die de nodige details onthult over het verhaal. Tatooine, een woestijnplaneet waar boeren hard werken onder de hitte van twee sterren. Ondertussen proberen ze zichzelf en hun geliefden te beschermen tegen de Tusken. Een planeet voorbij de rand van de samenleving. En een plaats waar je waarschijnlijk geen Jedi-meester of een weeskind met de toekomst van het hele sterrenstelsel op zijn kleine schouders zal vinden.

Lees ook: Controversiƫle 'Star Wars'-personage Jar Jar Binks terug in Disney+-serie?

Nog vaag
Daarmee is het nog behoorlijk vaag wat de serie ons gaat brengen straks. Wel laat het duidelijk zien dat de show draait om Obi-Wan Kenobi die een jonge Luke Skywalker beschermt. Dat doet hij dus ogenschijnlijk vooral tegen de Tusken.

Lees ook: Disney+ maakt bekend wanneer je nieuwe 'Star Wars'-series kan gaan kijken

De kans lijkt ook groot dat het gerucht dat het personage A'Sharad Hett (een Jedi die een Tusken-warlord werd) in de serie voorkomt, bewaarheid wordt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen