Netflix onthult nieuwe series die in juni verschijnen

Netflix onthult nieuwe series van juni

Het wordt een mooie nieuwe maand voor abonnees van Netflix! Check hier de lijst.

Jim Pedd, 20 mei 2020 om 18:15

Het einde van mei komt eraan en dus is het tijd voor een blik vooruit. Vandaag komt Netflix met een lijstje met nieuwe titels die het de komende weken toe zal voegen. In dit artikel dus alle nieuwe titels voor juni!
2 juni: Fuller House: The Farewell Season (seizoen 5)
D.J. Tanner-Fuller woont ineens in het huis van haar jeugd, samen met haar jongere zus en aspirant-muzikant Stephanie Tanner en DJ’s beste vriendin/alleenstaande moeder Kimmy Gibbler. In het laatste seizoen is het Tanner-huis voller dan ooit, met de drie jongens van DJ, de nieuwe baby van Stephanie en de familie van Kimmy. En dat terwijl iedereen zich voorbereidt op een trio-huwelijk en alle herinneringen viert die hiertoe geleid hebben.


5 juni: 13 Reasons Why (seizoen 4)
De leerlingen van Liberty High School zijn er klaar voor om hun diploma te krijgen. Laatste seizoen van de hitserie.


5 juni: Queer Eye (seizoen 5)
Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze Fab Five komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken.


5 juni: Over Water (seizoen 1)
Een voormalig televisiester krijgt van zijn gezin nog een nieuwe kans. In zijn nieuwe werk krijgt hij echter ook te maken met schimmige praktijken in de haven van Antwerpen.


13 juni: Alexa and Katie (seizoen 4)
Alexa vecht tegen kanker. Met haar beste vriendin aan haar zijde, is ze klaar voor de middelbare school en voor alles dat op haar pad komt.


19 juni: The Politician (seizoen 2)
Payton Hobart gaat in het tweede seizoen van deze Netflix-serie voor de Senaat. Hij wil uiteindelijk president van de Verenigde Staten worden.


WEKELIJKS NIEUWE AFLEVERINGEN
2 juni: The 100 (seizoen 7)
Een eeuw nadat de Aarde onbewoonbaar werd, worden er 100 jongeren naar het oppervlak gestuurd.

Lees meer over: Netflix, Juni

Populair nieuws