Eindelijk: eerste foto's uit Stephen Kings 'The Stand'!

Al jaren in ontwikkeling: de nieuwe tv-serie gebaseerd op het werk van Stephen King.

Bram de Groot, 20-05-2020 17:39

Hieronder zie je eindelijk de eerste beelden uit de tv-serie The Stand die al jaren in ontwikkeling is. Eerst moest het een film worden met regisseur Josh Boone (The New Mutants), maar nu is het een miniserie geworden. Maar nog steeds met Boone!
De regisseur zat in zijn stoel voor de eerste en tiende aflevering, voor de zender CBS All Access. Opvallend is dat de opnames voor The Stand vlak voor de coronaproblemen zijn afgerond. Een verschijning zou nog in 2020 kunnen plaatsvinden.

Lees ook: Stephen Kings 'The Stand' dit jaar al te zien

Reeks eerste foto's!
Op onderstaande foto's via Vanity Fair zien we de personages van Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgard, Owen Teague, Odessa Young, Jovan Adepo, Heather Graham en Nat Wolff.

Whoopi Goldberg als Mother Abagail:Owen Teague als Harold Lauder and Odessa Young als Frannie Goldsmith:Owen Teague als Harold Lauder:Jovan Adepo als Larry Underwood en Heather Graham als Rita Blakemoor:Odessa Young als Frannie Goldsmith:Alexander SkarsgaÌŠrd als Randall Flagg:Alexander Skarsgård als Randall Flagg en Nat Wolff als Lloyd Henreid:Een onderzoeksteam:


Bron: Vanity Fair

Lees meer over: The Stand, Whoopi Goldberg, Alexander Skarsgard, Owen Teague, CBS

Populair nieuws