Nieuw op Netflix: 'Dynasty' seizoen 3!

Nieuw op Netflix: 'Dynasty' seizoen 3!

Het derde seizoen staat daarmee een week vroeger dan oorspronkelijk gepland op Netflix...

Geoffrey Ketels, 21 mei 2020 om 16:27

Het was even geduld koesteren voor de fans van Dynasty, maar vanaf zaterdag 23 mei 2020 staat het derde seizoen op Netflix.
Fans kregen al vrij snel te horen dat het derde seizoen van Dynasty pas op Netflix zou worden toegevoegd nadat het seizoen volledig was uitgezonden in de Verenigde Staten. In eerste instantie natuurlijk erg vervelend, maar tegelijkertijd toch ook niet helemaal. Ondanks het feit dat fans van Dynasty weliswaar langer op het derde seizoen hebben moeten wachten is het wel zo dat alle afleveringen nu in één keer zullen worden toegevoegd. Dat wordt dus voor de fans een weekendje bingewatchen!

22 afleveringen
Dynasty kan rekenen op een aanzienlijke populariteit. De afleveringen zijn tot dusver eigenlijk steeds vrij goed ontvangen. Dat blijkt ook uit de score die de serie krijgt op bijvoorbeeld IMDB. Daar kan ze rekenen op een aardige 7,3/10.

Met het derde seizoen worden er in ieder geval heel wat nieuwe afleveringen op de fans losgelaten. Het derde seizoen bestaat dan ook uit niet minder dan 22 gloednieuwe afleveringen! Deze zijn aldus allemaal te bekijken vanaf komende zaterdag, 23 mei 2020 op Netflix!


Lees meer over: Dynasty, serie, Netflix, series

Populair nieuws