Nieuw op Netflix: Een hacker en heel veel studentengeheimen in 'Control Z'

Nieuw op Netflix: 'Control Z' seizoen 1

De serie wordt nu al in één adem vergeleken met 'Pretty Little Liars', dat belooft!

Geoffrey Ketels, 21 mei 2020 om 15:17

Er wordt nu al razend veel verwacht van Control Z. De serie wordt dan ook nog voor haar lancering al vergeleken met de hitserie Pretty Little Liars.
Control Z vertelt het verhaal van een hacker die om wat voor reden dan ook geheimen van studenten begint te lekken. In een poging om het lekken van deze geheimen te stoppen gaat de oplettende Sofia op onderzoek uit. Haar doel? De hacker te ontmaskeren en zo te voorkomen dat alle geheimen van alle studenten zomaar op straat komen te liggen!

Pretty Little Liars
Control Z komt van de hand van Carlos Quintanilla. Voor de ontwikkeling van de serie werd echter een beroep gedaan op het productiebedrijf Lemon Studios. De cast van de nieuwe tienerserie bestaat uit enkele in Mexico bekende namen. Het gaat hierbij niet alleen om Ana Valeria Becerril en Michael Ronda, maar ook om Andrés Baida, Macarena García en Yankel Stevan.

Ben jij ook al benieuwd naar wat deze gloednieuwe serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan even de onderstaande trailer of ga de serie meteen bingewatchen op Netflix vanaf morgen, vrijdag 22 mei 2020.


Lees meer over: Control Z, serie, Netflix, Pretty Little Liars

Populair nieuws