The CW heeft slecht nieuws voor 'Dynasty' fans

The CW heeft slecht nieuws voor 'Dynasty' fans

Nederlandse fans moeten wellicht wachten tot de zomer van 2021 vooraleer ze het vierde seizoen zullen kunnen bekijken...

Geoffrey Ketels, 23 mei 2020 om 19:56

Het derde seizoen van Dynasty staat vanaf vandaag op Netflix. Het lijkt er echter naar uit te zien dat het vierde seizoen nog een behoorlijke tijd op zich zal laten wachten.
De Coronacrisis heeft er voor gezorgd dat de productie van zowat alle series tijdelijk zijn stilgelegd. De gevolgen laten zich dan ook nu reeds sterk voelen in de releaseschema's die door verschillende netwerken worden vooropgesteld. Voor The CW geldt dat populaire titels zoals Dynasty en Riverdale met zekerheid aanzienlijk langer op zich zullen laten wachten.

Zomer 2021?
Specifiek voor het vierde seizoen van de serie Dynasty geldt dat wij Nederlanders wellicht zullen moeten wachten tot (ten vroegste) de zomer van 2021. Wellicht zal ook voor het vierde seizoen namelijk gelden dat ze pas op Netflix zal worden toegevoegd nadat ze in de Verenigde Staten is uitgezonden. Momenteel heeft The CW aangegeven dat het vierde seizoen in het voorjaar van 2021 in Amerika uitgezonden zou moeten worden.

Bovenstaande betekent dat we in Nederland wellicht ten vroegste het vierde seizoen zullen kunnen bekijken vanaf de zomer van 2021. In het slechtste geval kan dit zelfs nog later worden en zou de release op Netflix opgeschoven kunnen worden richting het najaar.

Wanneer men het nieuwe seizoen van Riverdale wil lanceren in de VS is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Dynasty, serie, series, The CW, Netflix

Populair nieuws