Amazon Prime Video voegde twee nieuwe series toe

Amazon Prime Video voegde twee nieuwe series toe

Er verscheen niet eens zo heel veel nieuw op Amazon Prime Video deze week.

Jim Pedd, 24 mei 2020 om 10:00

Er verscheen voor de verandering erg weinig nieuws op Amazon Prime Video. Deze week kunnen we maar twee nieuwe titels noemen die toegevoegd zijn aan de database van de streamingdienst.
We zetten deze week dan ook weer voor je op een rij welke series het precies zijn. Let op: het gaat om maar twee titels, met samen drie seizoenen.

Nieuwe series
De eerste nieuwe serie die verscheen op Amazon Prime Video is Homecoming. Deze show kreeg twee seizoenen en stamt uit 2018. Het gaat om een anthologie-serie, die elke aflevering weer iets nieuws vertelt. De serie draait om de mysterieuze Geist Group. Dat is een behoorlijk onconventioneel wellness-bedrijf. Dat heeft een net zo onorthodox programma lopen: het Homecoming Initiative.

Ook nieuw is de serie Little Fires Everywhere, een miniserie die acht afleveringen heeft. De boel is gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit 2017 van Celeste NG. Daarin volgen we de ogenschijnlijk perfecte Richardson-familie en de enigmatische moeder en dochter die het gezin helemaal op z’n kop zetten.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws