Peter Parker als Hawkeye in Marvels 'What If...?'

Peter Parker als Hawkeye in Marvels 'What If...?'

We krijgen heel gekke personage-ontwikkelingen te zien in de aanstaande Disney+/Marvel-animatieserie.

Bram de Groot, 25 mei 2020 om 09:14

Peter Parker kennen we uiteraard als de Spider-Man uit de vele Marvel-producties, zoals die van Tom Holland in het Marvel Cinematic Universe. In de animatieserie What If...?, die in de zomer van 2021 op Disney+ verschijnt, zal Parker uitgroeien tot... Hawkeye!
Het is bekend dat de Marvel-animatieserie What If...? een Marvel Cinematic Universe toont met heel andere personages. The Watcher, met stem van Jeffrey Wright, laat ons zien hoe het zou zijn als Steve Rogers niet Captain America was geworden, maar Peggy Carter. Ook wordt T'Challa niet Black Panther, maar Star-Lord. En zo is er meer.

Peter Parker als Hawkeye
Een nieuw detail uit de animatieserie is dat Peter Parker uitgegroeid tot Hawkeye. Dit was te zien in een preview die werd getoond tijdens Comic Con in San Diego verleden jaar. "Ik weet dat het moeilijk voor te stellen is, maar ze toonden afbeeldingen van Tom Holland als Hawkeye. Ze lieten Peggy zien als Captain America en het is allemaal geanimeerd," aldus een reporter van Variety in een nieuw opgedoken video.

De animatieserie What If...? moet een langlopende serie worden op Disney+. Aan het eerste seizoen wordt al tijden gewerkt en het tweede seizoen is al aangekondigd. Veel acteurs uit de films keren terug voor de stemmen van de personages.

Bron: CBM

Lees meer over: What If, Hawkeye, Captain America, Marvel, Disney

Populair nieuws