search

Ons nieuws van maandag 25 mei 2020

Nieuw op Netflix: 'The 100' seizoen 7! (het laatste seizoen)
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'The 100' seizoen 7! (het laatste seizoen)

Vanaf dinsdag 26 mei 2020 zal er elke week een nieuwe aflevering van het slotseizoen van 'The 100' verschijnen op Netflix...

Geoffrey Ketels
Op dinsdag 26 mei 2020 gaat het zevende seizoen van The 100 van start op Netflix. Er verschijnt elke week een nieuwe aflevering.

Vanaf morgen, dinsdag 26 mei 2020 kunnen fans van de serie The 100 zich weer opmaken voor een wekelijkse nieuwe aflevering. In het zevende seizoen beginnen Clarke, Bellamy en de andere personages aan hun laatste reis. Eerder raakte namelijk reeds bekend dat het zevende seizoen ook meteen het laatste zal worden voor The 100.

Anaconda
Ondanks het feit dat met het zevende seizoen het verhaal van The 100 ten einde komt werd er eerder wel door showrunner Jason Rothenberg aangegeven dat er een prequel-serie zal verschijnen. De proefaflevering van deze prequel luistert naar de naam Anaconda en maakt deel uit van het slotseizoen.

Het laatste seizoen van The 100 bestaat uit in totaal 16 afleveringen waarvan de eerste dus te zien zal zijn vanaf morgen, dinsdag 26 mei 2020 op streamingdienst Netflix!

Lees ook: Trailer 'The 100' hint naar gruwelijk einde!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ blurt zelfs het kleinste beetje decolleté weg!
Series / Nieuws

Disney+ blurt zelfs het kleinste beetje decolleté weg!

Als het aan Disney ligt, dan photoshoppen we straks alles weg, lijkt het wel.

Disney+ is een familievriendelijk platform. En dus wordt er heel erg hard aan gewerkt om dingen te censureren die mogelijk iets te veel van het goede zijn. Zo werden de billen van een zeemeermin al weggeshopt uit de film Splash. En nu is er nog iets weggewerkt.

In de serie Wizards of Waverly Place draagt actrice Maria Canals-Barrera een paarse v-hals. Maar Disney+ vond dat niets en dus is het kleine beetje inkijk dat ze had weggeblurd. Er was eigenlijk al bijna niets te zien, en volgens kijkers wordt het juist erger zo.

Slecht geblurd
Disney+ oogst nu heel wat commentaar van fans. Zo reageert iemand op sociale media dat het een verschrikkelijk slechte edit is, en dat "ik over mijn scherm moest wrijven omdat ik dacht dat er een vlek op zat". Iemand anders vindt het een gestoord idee en stelt "dat mijn ogen juist naar die plek getrokken worden nu. Het is echt helemaal gestoord."

De kans is echter groot dat Disney dit blijft doen, want dat past binnen de lijn die het inzet.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Looney Tunes'-reboot aflevering 1 nu online te bekijken!
Series / Video/clip/featurette

'Looney Tunes'-reboot aflevering 1 nu online te bekijken!

Op de nieuwe streamingdienst HBO Max komt een hele nieuwe reeks Looney Tunes tekenfilms!

Op 27 mei a.s. keren de Looney Tunes Cartoons terug naar het kleine scherm bij de lancering van streamingdienst HBO Max in de Verenigde Staten. Als voorproefje heeft Warner Bros. Animation nu een eerste aflevering (die bestaat uit drie segmenten) online gezet! Je kunt de video hieronder bekijken.

Lees ook: 'Looney Tunes' keren terug met gigantisch veel nieuw materiaal op HBO Max!

Warner Bros. Animation kondigde de serie in juni 2018 aan en zei toen al dat de reeks zou bestaan uit 1000 minuten content verspreid over korte tekenfilms van elk 1-6 minuten. In de serie horen we o.a. stemacteurs Jeff Bergman en John Bergen, die sinds begin jaren '90 al de stemmen van respectievelijk Bugs Bunny en Porky Pig verzorgen. Ook horen we Eric Bauza, die sinds 2011 de officiële stemacteur is van Marvin the Martian.

Daffy, Sylvester en Bugs
In de eerste, 12 minuten durende, aflevering worden de bekendste Looney Tunes-personages aan een nieuwe generatie kijkers voorgesteld. Zo zien we Tweety en Sylvester the Cat in Boo! Appetweet[/i[, Daffy Duck in [i]Bubble Dum en Elmer Fudd en Bugs Bunny in een kort overgangsfilmpje zonder dialoog.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
22-jarige Netflix-ster 'Hana Kimura' overleden
Series / Nieuws

22-jarige Netflix-ster 'Hana Kimura' overleden

De jonge Japanse worstelaar en actrice zou zelfmoord hebben gepleegd, al is dat niet officieel bevestigd...

Geoffrey Ketels
De 22-jarige, Japanse actrice Hana Kimura welke onder meer te zien was in de Netflix-serie Terrace House: Tokyo is overleden. De actrice werd recent het slachtoffer van talrijke pesterijen.

Het was het worstelteam van de Japanse actrice welke in een bekendmaking heeft laten weten dat de jonge Japanse overleden is. Officieel is er geen doodsoorzaak bekend. Echter doen reeds geruime tijd geruchten de ronde dat Hana het slachtoffer was geworden van ernstige, online pesterijen. Hana had bovendien zelf reeds regelmatig laten uitschijnen dat ze er allemaal genoeg van had. Op vrijdag zou ze nog een foto van zichzelf met haar kat hebben geplaatst met het onderschrift; "Vaarwel".

Online pesterijen
Verschillende bronnen waaronder ook Variety hebben gemeld dat de bovenstaande foto de laatste was in een reeks van onheilspellende berichten welke door de jonge Japanse actrice werd geplaatst. Zo schreef ze onder meer het volgende:

"Bijna 100 grove meningen, elke dag opnieuw. Ik kan niet blijven ontkennen dat ik me gekwetst voel. Ik ben dood". In een ander bericht stond het volgende te lezen; "Bedankt aan iedereen die me heeft gesteund. Ik vind het geweldig. Ik ben zwak, het spijt mij. Ik wil geen mens meer zijn".

Inmiddels hebben verschillende collega's van Hana op social media hun respect getoond voor de jonge overledene. Onder meer de Engelse worstelaar Jamie Hayter liet het volgende optekenen; Ik ben radeloos. Ik heb er geen idee van wat ik moet zeggen of voelen. Ik ben verdoofd. Ze was echt een fantastisch mens."

Ook een andere worstelaar, namelijk Joey Ryan liet in een bericht optekenen dat hij het overlijden van Hana sterk betreurd. Hij schreef onder meer dat hij zich niet kon voorstellen wat het met een jonge vrouw van 22 moet doen om elke dag opnieuw met al die online haat geconfronteerd te worden. Hij sloot zijn bericht dan ook af met de woorden; "Enkelen onder jullie zouden zich diep moeten schamen!".
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Peter Parker als Hawkeye in Marvels 'What If...?'
Series / Nieuws

Peter Parker als Hawkeye in Marvels 'What If...?'

We krijgen heel gekke personage-ontwikkelingen te zien in de aanstaande Disney+/Marvel-animatieserie.

Peter Parker kennen we uiteraard als de Spider-Man uit de vele Marvel-producties, zoals die van Tom Holland in het Marvel Cinematic Universe. In de animatieserie What If...?, die in de zomer van 2021 op Disney+ verschijnt, zal Parker uitgroeien tot... Hawkeye!

Het is bekend dat de Marvel-animatieserie What If...? een Marvel Cinematic Universe toont met heel andere personages. The Watcher, met stem van Jeffrey Wright, laat ons zien hoe het zou zijn als Steve Rogers niet Captain America was geworden, maar Peggy Carter. Ook wordt T'Challa niet Black Panther, maar Star-Lord. En zo is er meer.

Peter Parker als Hawkeye
Een nieuw detail uit de animatieserie is dat Peter Parker uitgegroeid tot Hawkeye. Dit was te zien in een preview die werd getoond tijdens Comic Con in San Diego verleden jaar. "Ik weet dat het moeilijk voor te stellen is, maar ze toonden afbeeldingen van Tom Holland als Hawkeye. Ze lieten Peggy zien als Captain America en het is allemaal geanimeerd," aldus een reporter van Variety in een nieuw opgedoken video.

De animatieserie What If...? moet een langlopende serie worden op Disney+. Aan het eerste seizoen wordt al tijden gewerkt en het tweede seizoen is al aangekondigd. Veel acteurs uit de films keren terug voor de stemmen van de personages.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een fijne week voor abonnees op Videoland!
Series / Streaming-diensten

Een fijne week voor abonnees op Videoland!

Het was een fijne week voor abonnees op Videoland. Hier alle nieuwe content!

Videoland voegt als altijd weer nieuwe content toe. Ook deze week verschenen er weer vooral nieuwe afleveringen in series. En er was één serie waar een compleet seizoen van verscheen.

De televisieserie For Life kwam helemaal op Videoland te staan. Dertien afleveringen laten zien hoe een gevangene advocaat wordt en probeert de levenslange gevangenisstraf die hij kreeg voor een misdrijf dat hij niet pleegde, ongedaan te maken.

Nieuwe afleveringen
Van deze series werden nieuwe afleveringen geplaatst:
All You Need Is Love S12E13: Robert ten Brink probeert liefde bij elkaar te brengen in deze serie.
All You Need Is Jani S02E07:stylist Jani Kazaltzis speelt voor cupido in deze serie en helpt vrouwen die maar geen liefde kunnen vinden.
De Bachelorette S01E02: Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden? Kijk nu elke week een nieuwe aflevering!
The Bold Flashbacks S01E01: Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op het verleden met memorabele afleveringen.
Ex On The Beach: Double Dutch S06E07: Kan je een sexy ex weerstaan? Deze singles proberen het!
Beter Laat Dan Nooit S02E03: Televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin maken samen met presentatrice Katja Schuurman een reis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix brengt deze drie fantasyseries exclusief uit
Series / Streaming-diensten

Netflix brengt deze drie fantasyseries exclusief uit

Drie epische series waar we nu al naar uitkijken, die straks naar Netflix komen!

Netflix werkt natuurlijk aan tal van series. De streamingdienst pompt jaarlijks miljarden in eigen content en hoopt zo mensen aan zijn dienst te binden. Soms is het moeilijk te weten wat er allemaal aan zit te komen en dus zetten we er vandaag weer drie voor je op een rij.

SHADOW AND BONE: Netflix breidt zijn fantasy-aanbod de komende tijd flink uit. Naast The Witcher werkt de streamer ook aan Shadow and Bone, dat gebaseerd is op de Grisha-trilogie van Leigh Brdugo. De boel spelt zich af in het koninkrijk Ravka en volgt een tiener die erachter komt dat ze krachten heeft. Die moet ze gebruiken zodra ze een vriend redt.
1899: Dark is een van de beste series op Netflix. Die show werd bedacht door Baran bo Odar en Jantje Friese. In 2020 komt die tot een eind, maar het tweetal werkt ook al aan een andere serie. Die heet 1899 en staat te boek als een historische horrorserie. We volgen migranten op een schip naar New York, wiens dromen allemaal stukgaan als ze een ander schip tegenkomen.
AFTER MIDNIGHT: Guillermo del Toro werkt aan dit horrorproject voor Netflix. Hij schrijft en regisseert meerdere afleveringen. De serie wordt omschreven als "een reeks door de filmmaker gemaakte verhalen", die zowel gruwelijk als verfijnd zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'LOST' wel zo controversieel moest eindigen
Series / Nieuws

Waarom 'LOST' wel zo controversieel moest eindigen

Er was voor de makers geen ander einde meer te bedenken dan wat we voorgeschoteld kregen.

Tien jaar na de polariserende finale van Lost vertellen de producenten eindelijk meer. De serie begon in 2004 en zorgde voor een revolutie in het televisielandschap. Maar onherroepelijk moest de boel ooit eindigen en dat gebeurde met een finale die mensen behoorlijk verdeelde.

Het uitgangspunt van Lost was eenvoudig. Een vliegtuig crashte op een onbewoond eiland. De overlevenden moesten daar om zien te gaan met een nieuwe realiteit. Het eiland bleek echter thuis van talloze mysterieus, waarna het verhaal steeds complexer werd. Helaas konden veel mysterieus uiteindelijk niet opgelost worden.

Lees ook: Acteurs uit 'Lost'-serie weer bij elkaar!

Het vagevuur
Producenten Jean Higgans en Jeff Pinkner vertelden nu dat er lang nagedacht werd over het einde. Dat vormde zich al vroeg als een soort framework. "Het was voor ons allemaal duidelijk dat het een soort vagevuur was," aldus het tweetal.

07-09-2019: Krijgt 'Lost' een reboot of prequel? (2936 views)
Lees ook: Krijgt 'Lost' een reboot of prequel?

Het einde paste ook omdat niemand het idee had dat "we nog iets anders konden doen". Dat is ook niet gek: na meerdere seizoenen waren de makers er wel klaar mee en konden ze weinig echt creatieve oplossingen vinden voor de vele mysteries waardoor de serie gekenmerkt werd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.