Een fijne week voor abonnees op Videoland!

Een fijne week voor abonnees op Videoland!

Het was een fijne week voor abonnees op Videoland. Hier alle nieuwe content!

Jim Pedd, 25 mei 2020 om 08:10

Videoland voegt als altijd weer nieuwe content toe. Ook deze week verschenen er weer vooral nieuwe afleveringen in series. En er was één serie waar een compleet seizoen van verscheen.
De televisieserie For Life kwam helemaal op Videoland te staan. Dertien afleveringen laten zien hoe een gevangene advocaat wordt en probeert de levenslange gevangenisstraf die hij kreeg voor een misdrijf dat hij niet pleegde, ongedaan te maken.

Nieuwe afleveringen
Van deze series werden nieuwe afleveringen geplaatst:
All You Need Is Love S12E13: Robert ten Brink probeert liefde bij elkaar te brengen in deze serie.
All You Need Is Jani S02E07:stylist Jani Kazaltzis speelt voor cupido in deze serie en helpt vrouwen die maar geen liefde kunnen vinden.
De Bachelorette S01E02: Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden? Kijk nu elke week een nieuwe aflevering!
The Bold Flashbacks S01E01: Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op het verleden met memorabele afleveringen.
Ex On The Beach: Double Dutch S06E07: Kan je een sexy ex weerstaan? Deze singles proberen het!
Beter Laat Dan Nooit S02E03: Televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin maken samen met presentatrice Katja Schuurman een reis.

Lees meer over: Videoland, Weekoverzicht

Populair nieuws