Disney+ blurt zelfs het kleinste beetje decolleté weg!

Disney+ blurt het kleinste beetje inkijk weg

Als het aan Disney ligt, dan photoshoppen we straks alles weg, lijkt het wel.

Jim Pedd, 25 mei 2020 om 14:42

Disney+ is een familievriendelijk platform. En dus wordt er heel erg hard aan gewerkt om dingen te censureren die mogelijk iets te veel van het goede zijn. Zo werden de billen van een zeemeermin al weggeshopt uit de film Splash. En nu is er nog iets weggewerkt.
In de serie Wizards of Waverly Place draagt actrice Maria Canals-Barrera een paarse v-hals. Maar Disney+ vond dat niets en dus is het kleine beetje inkijk dat ze had weggeblurd. Er was eigenlijk al bijna niets te zien, en volgens kijkers wordt het juist erger zo.

Slecht geblurd
Disney+ oogst nu heel wat commentaar van fans. Zo reageert iemand op sociale media dat het een verschrikkelijk slechte edit is, en dat “ik over mijn scherm moest wrijven omdat ik dacht dat er een vlek op zat”. Iemand anders vindt het een gestoord idee en stelt “dat mijn ogen juist naar die plek getrokken worden nu. Het is echt helemaal gestoord.”

De kans is echter groot dat Disney dit blijft doen, want dat past binnen de lijn die het inzet.Lees meer over: Disney Plus, Censuur, Inkijk

Populair nieuws