'Looney Tunes'-reboot aflevering 1 nu online te bekijken!

Eerste aflevering 'Looney Tunes'-reboot nu online

Op de nieuwe streamingdienst HBO Max komt een hele nieuwe reeks Looney Tunes tekenfilms!

Zilko Tarici, 25 mei 2020 om 11:25

Op 27 mei a.s. keren de Looney Tunes Cartoons terug naar het kleine scherm bij de lancering van streamingdienst HBO Max in de Verenigde Staten. Als voorproefje heeft Warner Bros. Animation nu een eerste aflevering (die bestaat uit drie segmenten) online gezet! Je kunt de video hieronder bekijken.
Lees ook: 'Looney Tunes' keren terug met gigantisch veel nieuw materiaal op HBO Max!

Warner Bros. Animation kondigde de serie in juni 2018 aan en zei toen al dat de reeks zou bestaan uit 1000 minuten content verspreid over korte tekenfilms van elk 1-6 minuten. In de serie horen we o.a. stemacteurs Jeff Bergman en John Bergen, die sinds begin jaren '90 al de stemmen van respectievelijk Bugs Bunny en Porky Pig verzorgen. Ook horen we Eric Bauza, die sinds 2011 de officiële stemacteur is van Marvin the Martian.

Daffy, Sylvester en Bugs
In de eerste, 12 minuten durende, aflevering worden de bekendste Looney Tunes-personages aan een nieuwe generatie kijkers voorgesteld. Zo zien we Tweety en Sylvester the Cat in Boo! Appetweet[/i[, Daffy Duck in [i]Bubble Dum en Elmer Fudd en Bugs Bunny in een kort overgangsfilmpje zonder dialoog.


Bron: HBO Max

Lees meer over: Looney Tunes, HBO Max, Looney Tunes Cartoons, Warner Bros, Bugs Bunny, Daffy Duck

Populair nieuws