Bizarre serie 'Snowpiercer' vanaf nu te bekijken op Netflix

'Snowpiercer' vanaf nu te bekijken op Netflix

De eerste aflevering van deze ietwat bizarre serie is vanaf nu te bekijken op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 26 mei 2020 12:59

Vandaag is het laatste seizoen van The 100 afgetrapt op Netflix, maar ook de nieuwe, bizarre serie Snowpiercer is vanaf nu te bekijken bij de streamingdienst.
De serie Snowpiercer is gebaseerd op niet alleen het boek Le Transperceneige, maar ook de gelijknamige film. De serie komt van de hand van de regisseur Bong Joon-ho. Hij was in het verleden ook al verantwoordelijk voor de film Parasite. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er van deze gloednieuwe serie behoorlijk wat wordt verwacht.

Mislukt chemisch experiment
In Snowpiercer zien we hoe de wereld ten onder is gegaan aan de gevolgen van een mislukt chemisch experiment. Deze heeft er namelijk voor gezorgd dat de inwoners van onze planeet geconfronteerd worden met een nieuwe ijstijd en alle vervelende gevolgen die deze met zich meebrengt. Als klap op de vuurpijl zitten de mensen die we volgen in de serie vast op een trein die de hele wereld rondreist. Een gewaagd, maar tegelijkertijd ook ongelofelijk boeiend concept.

Op de trein blijken alle lagen uit de bevolking vertegenwoordigd te zijn. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd vooraleer er wrevel ontstaat en de armeren zich rebelleren ten opzichte van de rijkeren. De strijd barst op een zeker ogenblik dan ook volledig los. De personen in de trein moeten op die manier niet alleen meer zien te overleven in de nieuwe ijstijd, maar ook van hun mede-passagiers!

De eerste aflevering van Snowpiercer is nu te bekijken op Netflix!


Lees meer over: Snowpiercer, serie, Netflix

Populair nieuws