Bevestigd: Populair Riverdale-koppel echt uit elkaar

Bevestigd: Riverdale-koppel echt uit elkaar

Verschillende geruchten wezen al in die richting, maar nu is het nieuws ook echt bevestigd...

Door redactie, 26 mei 2020 om 14:05

Waar fans reeds even voor vreesden is nu waarheid geworden. Misschien wel het populairste Riverdale-koppel is echt uit elkaar.
Helemaal als een verrassing hoeft het misschien niet meer te komen. Toch hadden fans gehoopt dat het nieuws over de breuk tussen Lili Reinhart en Cole Sprouse uit de serie Riverdale slechts een gerucht was... niet dus. De beide sterren hadden ongeveer drie jaar een relatie, maar hebben daar nu toch een punt achter gezet.

Lees ook: Skeet Ulrich: "Riverdale werd saai"

Afzonderlijke quarantaine
Verschillende bronnen uit de directe omgeving van de beide acteurs hebben aan onder meer Page Six laten uitschijnen dat ze de quarantaine los van elkaar hebben doorgebracht. "Cole en Lili zijn uit elkaar gegaan vooraleer het Coronavirus toesloeg. Tot op vandaag zijn ze echter wel goede vrienden gebleven.", aldus één van de bronnen.

De twee begonnen hun relatie in het jaar 2017 en zouden vanaf toen onafscheidelijk zijn geweest. Ook in de serie zelf hebben de twee een relatie. Het gerucht dat ze in het echte leven een punt hadden gezet achter hun relatie gaat reeds enige tijd rond, maar werd voorheen nog nooit bevestigd.

Lees ook: Opmerkelijk: 'Riverdale' seizoen 5 maakt behoorlijke sprong in de tijd

Lees meer over: Riverdale, serie, Netflix, Lili Reinhart, Cole Sprouse

Populair nieuws