'The Walking Dead' krijgt megastrijd in seizoensfinale

The Walking Dead krijgt megastrijd in finale

Game of Thrones is er niks bij als je kijkt naar de finale van het tiende seizoen.

Jim Pedd, 28 mei 2020 om 17:45

The Walking Dead brengt ons een enorm grote eindstrijd. Het tiende seizoen van de AMC-serie eindigt met een enorm grote strijd, dat belooft acteur Norman Reedus ons. Hij is te zien als Daryl Dixon in de serie.
In aflevering 15, A Certain Doom, stuurde Beta zijn gigantische leger af op de overlevenden. We zouden daarmee een eindstrijd gaan krijgen tussen de Whisperers en de goeieriken. Volgens Reedus komt er een grote eindstrijd die lijkt op wat we in Game of Thrones gezien hebben.

Lees ook: 'The Walking Dead'-schurk Negan ging bijna dood

Grote strijd
“Het was heel gaaf om op te nemen,” vertelde Reedus. “We hebben de crew en cast echt tot het uiterste gepusht. Iedereen moest heel diep graven, want het waren uitputtende afleveringen! Er waren gigantische gevechten die we tot vroeg in de ochtend moesten opnemen. Maar het ziet er op die schaal zo groot uit! Die gevechten worden legendarisch.”

Lees ook: 'The Walking Dead'-film rond Rick Grimes in gevaar?

Gelukkig komt het moment van die finale met rasse schreden naderbij. Zodra de maatregelen rond het coronavirus verlicht wordt, gaat men weer werken aan de finale en kan deze snel uitgezonden worden.

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Norman Reedus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws