Deze nieuwe Netflix-docureeks doet heel wat stof opwaaien!

Nieuwe Netflix-docureeks doet veel stof opwaaien!

Het gaat hierbij meer bepaald op de vierdelige docuserie 'Filthy Rich' rond multimiljonair Jeffrey Epstein...

Geoffrey Ketels, 28 mei 2020 om 13:23

Op Netflix is vanaf nu de vierdelige docuserie Filthy Rich te bekijken. Van de docureeks werd op voorhand verwacht dat ze controversieel zou zijn en dat vermoeden blijkt nu ook te worden bevestigd.
De verschillende vrouwen die aan bod komen in de docuserie doen stuk voor stuk uit de doeken hoe ze door Epstein en verschillende van zijn vrienden misbruikt zouden zijn geweest. Dit niet alleen in zijn kapitale villa's, maar ook op het privé-eiland dat hij bezat in het Caribisch gebied.

Vierdelige docureeks
Van de docuserie werd altijd al verwacht dat ze vrij controversieel zou zijn en die verwachtingen worden grotendeels ingelost. Zo is er bijvoorbeeld de vriendschap tussen Epstein en de Britse prins Andrew welke ruimschoots aan bod komt. De inmiddels 36-jarige Virginia Roberts zou één van de vrouwen zijn die misbruikt zou zijn door niet alleen Epstein, maar die ook de Britse prins beschuldigde van aanranding.

Niet alleen vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van de multimiljonair komen aan bod in de serie. Dat geldt ook voor verschillende medewerkers die op het eiland van Epstein werkten. Ook zij leggen in de serie verklaringen af van zaken die ze hebben gezien op het eiland die absoluut niet door de beugel konden.

Ben jij ook benieuwd naar wat deze bijzondere docuserie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk ze dan vanaf vandaag op streamingdienst Netflix!


Lees meer over: Filthy Rich, serie, Netflix, docuserie, docureeks

Populair nieuws