search

Ons nieuws van donderdag 28 mei 2020

'The Walking Dead' krijgt megastrijd in seizoensfinale
Series / Nieuws

'The Walking Dead' krijgt megastrijd in seizoensfinale

Game of Thrones is er niks bij als je kijkt naar de finale van het tiende seizoen.

The Walking Dead brengt ons een enorm grote eindstrijd. Het tiende seizoen van de AMC-serie eindigt met een enorm grote strijd, dat belooft acteur Norman Reedus ons. Hij is te zien als Daryl Dixon in de serie.

In aflevering 15, A Certain Doom, stuurde Beta zijn gigantische leger af op de overlevenden. We zouden daarmee een eindstrijd gaan krijgen tussen de Whisperers en de goeieriken. Volgens Reedus komt er een grote eindstrijd die lijkt op wat we in Game of Thrones gezien hebben.

Lees ook: 'The Walking Dead'-schurk Negan ging bijna dood

Grote strijd
"Het was heel gaaf om op te nemen," vertelde Reedus. "We hebben de crew en cast echt tot het uiterste gepusht. Iedereen moest heel diep graven, want het waren uitputtende afleveringen! Er waren gigantische gevechten die we tot vroeg in de ochtend moesten opnemen. Maar het ziet er op die schaal zo groot uit! Die gevechten worden legendarisch."

Lees ook: 'The Walking Dead'-film rond Rick Grimes in gevaar?

Gelukkig komt het moment van die finale met rasse schreden naderbij. Zodra de maatregelen rond het coronavirus verlicht wordt, gaat men weer werken aan de finale en kan deze snel uitgezonden worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze nieuwe Netflix-docureeks doet heel wat stof opwaaien!
Series / Nieuws

Deze nieuwe Netflix-docureeks doet heel wat stof opwaaien!

Het gaat hierbij meer bepaald op de vierdelige docuserie 'Filthy Rich' rond multimiljonair Jeffrey Epstein...

Geoffrey Ketels
Op Netflix is vanaf nu de vierdelige docuserie Filthy Rich te bekijken. Van de docureeks werd op voorhand verwacht dat ze controversieel zou zijn en dat vermoeden blijkt nu ook te worden bevestigd.

De verschillende vrouwen die aan bod komen in de docuserie doen stuk voor stuk uit de doeken hoe ze door Epstein en verschillende van zijn vrienden misbruikt zouden zijn geweest. Dit niet alleen in zijn kapitale villa's, maar ook op het privé-eiland dat hij bezat in het Caribisch gebied.

Vierdelige docureeks
Van de docuserie werd altijd al verwacht dat ze vrij controversieel zou zijn en die verwachtingen worden grotendeels ingelost. Zo is er bijvoorbeeld de vriendschap tussen Epstein en de Britse prins Andrew welke ruimschoots aan bod komt. De inmiddels 36-jarige Virginia Roberts zou één van de vrouwen zijn die misbruikt zou zijn door niet alleen Epstein, maar die ook de Britse prins beschuldigde van aanranding.

Niet alleen vrouwen die het slachtoffer zijn geworden van de multimiljonair komen aan bod in de serie. Dat geldt ook voor verschillende medewerkers die op het eiland van Epstein werkten. Ook zij leggen in de serie verklaringen af van zaken die ze hebben gezien op het eiland die absoluut niet door de beugel konden.

Ben jij ook benieuwd naar wat deze bijzondere docuserie allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk ze dan vanaf vandaag op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met enorm handige nieuwe downloadfunctie
Series / Streaming-diensten

Netflix komt met enorm handige nieuwe downloadfunctie

Het lijkt er naar uit te zien dat Netflix binnenkort zal uitpakken met een nieuwe, handige downloadfunctie...

Geoffrey Ketels
Het lijkt er naar uit te zien dat er binnenkort een zeer handige, nieuwe functie zal worden toegevoegd aan de Netflix-app. Zo zouden gebruikers reeds tijdens het downloaden een stukje van een serie of een film kunnen bekijken.

Diverse bronnen waaronder XDA Developers hebben aangegeven dat er sterke aanwijzingen zijn gevonden voor een nieuwe downloadfunctie in de nieuwste app-versie van Netflix. Deze nieuwe functie zou het mogelijk moeten maken om een film of serie reeds tijdens het downloaden te kunnen bekijken. Dit terwijl de download dus op de achtergrond gewoon verder gaat. Dat is in het bijzonder handig voor mensen die bijvoorbeeld vaak onderweg zijn en daarbij niet altijd kunnen rekenen op de meest snelle internetverbinding.

Offline content kijken
De mogelijkheid om offline content te kijken op Netflix bestaat reeds enige tijd. De streamingdienst voerde deze mogelijkheid reeds in, in het jaar 2016. Dit was tot dusver echter uitsluitend mogelijk wanneer de volledige film of een volledige aflevering was gedownload. Een belangrijke kanttekening die hierbij moet worden gemaakt is ook dat niet alle content zomaar gedownload kan worden.

Hoe dan ook, voor mensen die niet overal en altijd kunnen rekenen op een snelle internetverbinding kan de nieuwe functionaliteit die zal worden toegevoegd aan de Netflix-app meer dan welkom zijn!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Immens populaire 'Kingdom Hearts' wordt serie op Disney+
Series / Nieuws

Immens populaire 'Kingdom Hearts' wordt serie op Disney+

Fans van de gamereeks mogen heel erg blij en tevreden zijn met dit nieuws.

Kingdom Hearts blijft een uiterst populaire serie voor gamers wereldwijd. De serie brengt heel wat verschillende franchises bij elkaar. Dus was het eigenlijk afwachten tot de games ook een televisieserie werd.

Een tijd geleden hoorden we al dat er gedacht werd om er een serie van te maken voor streamingdienst Disney+. Vandaag zijn er meerdere berichten van diverse verslaggevers dat er echt gedacht wordt over een serie in de franchise.

Kingdom Hearts
De gedachte zou zijn om er een animatieserie van te maken, zonder live-action personages. Het zou dus een volwaardige animatieserie worden. We horen het gerucht dat Square Enix van plan is om een pilot te maken en dat met behulp van de Unreal Engine te doen. Disney-stemacteurs die speelden in de videogames, zouden hun rollen opnieuw spelen voor de serie.

Wanneer de serie er komt, of hoe lang Disney en Square Enix nodig hebben om de boel te maken, is niet zeker. Waarschijnlijk duurt het nog wel even. In de games volgen we Sora, die met zijn Keyblade heel erg cruciaal is om de wereld te beschermen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'WandaVision' van Marvel op Disney+: Dit moet je weten
Series / Featured

'WandaVision' van Marvel op Disney+: Dit moet je weten

Alles wat je maar moet weten over deze grootschalige MCU-serie van Disney+!

Marvel en Disney+ werken hard aan verschillende televisieseries. Het zijn er zoveel en er wordt zoveel informatie over uitgebracht, dat het soms moeilijk is om de bomen door het bos te zien. Daarom vertellen we je vandaag alles wat je moet weten over WandaVision.

Voor de serie keren in elk geval acteurs Elizabeth Olsen en Paul Bettany terug als Wanda Maximoff, a.k.a. Scarlet Witch en Vision. Zij speelden eerder die rollen in de MCU-films en nu dus in een serie.

Lees ook: Slecht nieuws voor fans van Marvel en Disney+

Waar gaat WandaVision over?
De serie speelt zich af na de gebeurtenissen in de film Avengers: Endgame. Daarin beginnen Wanda Maximoff en Vision zich te vermoeden dat er niets klopt van het vrolijke en gelukkig leventje dat ze hebben in de suburbs. Naar het schijnt is dit eerste deel van de serie een vrij opmerkelijk stuk, opgenomen voor een studiopubliek en als sitcom gemaakt. Maar naarmate de serie vordert, wordt het meer een actieserie.

Lees ook: Gave concept art 'WandaVision' van Marvel Studios onthuld

Connectie met het MCU
Het is een MCU-serie, dus er zitten verbindingen met de rest van het Marvel Cinematic Universe. Specifiek is de serie verbonden aan de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Vermoedelijk zet deze serie de gebeurtenissen van die film op en zien we Wanda voor het eerst het volledige potentieel van haar superkrachten benutten. En gaan we het multiversum te zien krijgen.

Lees ook: Goed en slecht nieuws voor Marvel-series op Disney+

Aantal afleveringen
Net als de andere MCU-series, worden er in eerste instantie zes afleveringen gemaakt. Er zijn acht schrijvers aangetrokken voor die afleveringen, maar hoofd is Jac Schaeffer. Verder is Matt Shakman de regisseur.

Lees ook: Disney+ stelt ook zijn Marvel-series waarschijnlijk uit

De cast
De hoofdrollen zijn er voor Elizabeth Olsen en Paul Bettany. Ook zien we Teyonah Parris als Monica Rambeau, de dochter van Maria Rambeau (de beste vriendin van Carol Danvers). Van haar zagen we al een jongere versie in de film Captain Marvel uit 2019. Kat Dennings speelt de rol van Darcy Lewis, die ze eerder speelde in Thor en Thor: The Dark Word. Randall Park is verder FBI-agent Jimmy Woo (uit Ant-Man and the Wasp) en Kathryn Hahn speelt een nieuwsgierige buurvrouw.

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' nog dit jaar te zien op Disney+

Wanneer te zien?
Als alles volgens planning gaat - en dat is nu door de coronacrisis maar de vraag - is de serie in december 2020 te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
''Batwoman' is straks de nieuwe 'Arrow''
Series / Nieuws

''Batwoman' is straks de nieuwe 'Arrow''

Wat producent Marc Guggenheim betreft, zijn de schoenen voor Kate Kane om te vullen wel heel groot.

Arrow is voorbij, maar het Arrowverse bestaat nog. Op het moment dat Arrow afscheid nam, werd Batwoman gelanceerd. Dat is voor producent Marc Guggenheim geen toeval. Hij denkt dat Batwoman uiteindelijk het stokje over kan nemen.

Dat vertelt Guggenheim tijdens een interview met Comic Book Central. Dat werd in januari opgenomen en hij dacht al tijdens het Elseworlds-evenement in het Arrowverse dat Kate Kane uiteindelijk de rol van Green Arrow over kan nemen.

Lees ook: 'Batwoman'-actrice was verschrikkelijk om mee te werken

Nieuwe Arrow
"Nadat we Elseworlds gemaakt hadden, zei ik tegen de mensen die de leiding hebben, 'Ik heb het gevoel dat ik mijn vrouw net voorgesteld heb aan haar nieuwe vriendje', want op veel manieren is Batwoman net zo grimmig en hard als Arrow, nu Arrow weg is. Dat voelt heel onecht," aldus Guggenheim.

Lees ook: 'Batwoman'-finale zorgt voor Arrowverse-plotgat

Natuurlijk moeten we dat bericht wel in de context van de tijd zien. Toen Guggenheim dit zei, was de serie pas net gelanceerd. Ruby Rose was nog Batwoman en de serie werd prima bekeken. Ondertussen is dat allemaal een stuk minder en is het hopen voor The CW dat een nieuwe hoofdrolspeelster meer kijkers trekt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.