'Star Trek: Discovery' seizoen 3 brengt een nieuwe grens

'Star Trek: Discovery' S3 brengt een nieuwe grens

Het nieuwe seizoen wordt echt heel erg interessant, horen we vandaag.

Jim Pedd, 30 mei 2020 om 10:00

Star Trek: Discovery verkent een nieuw gebied in het Star Trek-universum. Het tweede seizoen liet zien hoe de bemanning van de Discovery vooruit in de tijd reisde en terecht kwam in de 32ste eeuw. Dat is een nieuwe tijd, want de Federation is daar anders dan wat we kennen en het ziet er ook helemaal anders uit.
Akiva Goldsman, die tot aan het tweede seizoen aan de serie meewerkte en nu meedoet aan Star Trek: Discovery, weet het een en ander te onthullen. “Ik werk er niet aan mee, maar weet natuurlijk wel de nodige zaken,” begon hij zijn verhaal.

Lees ook: 'CBS maakt 'Star Trek: Enterprise' met James T. Kirk!'

Post-Federation toekomst
“Ik vind dat Alex Kurtzman de boel echt goed ontwikkeld heeft voor het derde seizoen, en hoe de Post-Federation er in de toekomst uitziet. Ik heb er al wat van kunnen zien, omdat we allemaal in hetzelfde universum spelen en in dezelfde ruimtes werkten toen dat nog kon. Het zag er geweldig uit, het is niet de final frontier, maar wel een nieuwe,” aldus Goldsman.

Het derde seizoen laat zien wat de Federation geworden is in de verre, verre toekomst. De Discovery gaat daar iets heel interessants vinden. Wanneer is helaas nog niet bekend.

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS, Akiva Goldsman

Populair nieuws