search
Ruby Rose stopte geheel onverwacht met 'Batwoman': nu vertelt ze waarom
Series / Nieuws

Ruby Rose stopte geheel onverwacht met 'Batwoman': nu vertelt ze waarom

Waarom stopte ze? Ze licht een tip van de sluier op, maar geeft nog geen details.

Actrice Ruby Rose stopte kortgeleden als Batwoman. Waarom is nog altijd niet duidelijk, al hoorden we via het geruchtencircuit al dat de actrice het gewoon te veel werk zou vinden om een wekelijkse serie op te nemen. Bovendien zou ze het leven in Vancouver waar de serie wordt opgenomen maar niets vinden.

Vandaag reageert de actrice voor het eerst ook op de verhalen rond haar vertrek. Ze laat niet precies weten waarom ze vertrokken is, maar er blijkt wel van alles aan de hand te zijn geweest.

Lees ook: ''Batwoman' is straks de nieuwe 'Arrow''

Vaarwel Batwoman
"Ik wil iedereen bedanken die mee is gegaan op deze reis," schrijft Rose. "Als ik iedereen zou noemen, zou ik 1000 tags moeten gebruiken. Maar ik wil de cast, crew, producenten en studio bedanken. Het was geen gemakkelijk besluit, maar diegenen die het weten, weten het."

Lees ook: 'Batwoman'-actrice was verschrikkelijk om mee te werken

En ze ging verder: "Ik wil niemand vergeten, want dit is echt heel groot, zowel voor televisie als voor onze gemeenschap. Ik ben tot nu toe stil gebleven omdat ik daarvoor gekozen heb, maar weet hoeveel ik jullie waardeer. Ik weet zeker dat ook het komende seizoen buitengewoon gaat zijn. Xxx *hangt masker en cape op*"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen