search

Ons nieuws van zaterdag 30 mei 2020

3 superstrakke series die nu gewoon op Netflix staan!
Series / Netflix Kijktip

3 superstrakke series die nu gewoon op Netflix staan!

Het zijn dikke vette aanraders: deze series op Netflix wil je niet missen!

Op Netflix staan series van Netflix zelf, maar ook heel veel andere series uit de States of andere landen. Hieronder tref je drie kneitergoede series die je gewoon op Netflix kunt vinden!

Snowpiercer (1 seizoen - 2 afleveringen)
Deze scifi-actieserie is pas net begonnen en is één van de series die in Nederland wekelijks wordt aangevuld met één aflevering, dus bingen zit er nog even niet in. Snowpiercer speelt zich zo'n 7 jaar voor de eerdere film af en is eveneens gebaseerd op de Franse comic. Hoofdrollen zijn voor Daveed Diggs (als Layton Wells) en Jennifer Connelly (als Melanie Cavill) en er staan nu twee afleveringen online.



The Last Dance (1 seizoen)
Deze ESPN-docuserie gaat over de Chicago Bulls en dan ook vooral over Michael Jordan. Gelukkig staat de superster niet helemaal centraal, maar de meeste aandacht wordt door de "beste basketballer aller tijden" opgeëist, zoals hij dat ook deed op het veld en tijdens de trainingen. Het is een must voor iedereen die basketbal hoog heeft zitten, zeker als je de tijd van de Bulls en Jordan bewust hebt meegemaakt.



After Life (2 seizoenen)
De komiek Ricky Gervais heeft op Netflix zijn eigen show met After Life. Hij speelt Tony die zijn leven compleet ziet veranderen als zijn vrouw plotseling komt te overlijden. Hij slaat zijn eigen weg in, maar dat is een stuk moeilijker dan hij dacht. Zeker doordat zijn naasten denken dat hij "gered" moet worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' seizoen 5: Dit moet je weten over de Netflix-serie
Series / Featured

'Lucifer' seizoen 5: Dit moet je weten over de Netflix-serie

Dit is alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van de Netflix-serie.

Netflix is erin geslaagd om een zesde seizoen van Lucifer te bestellen. Acteur Tom Ellis heeft getekend voor die reeks, waarmee fans opgelucht kunnen ademhalen. Het eindigt dus toch niet met het vijfde seizoen, zoals de bedoeling was.

Maar wat weten we eigenlijk over dat vijfde seizoen? Vandaag vertellen we je alles wat je daarover moet weten.

Lees ook: Tom Ellis houdt zesde seizoen 'Lucifer' mogelijk tegen

Laatste seizoen
Het leven van Lucifer is heel vreemd geweest tot nu toe. De serie was eerst te zien op televisiezender Fox. Daar werd de serie na drie seizoenen gecancelled, waarna Netflix de rechten op de serie oppikte en verder ging. Een maand nadat Netflix de rechten kocht, was het de bedoeling om ook een vijfde seizoen te maken.

Lees ook: 'Lucifer'-cast tekent voor zesde seizoen!

Dat werd besteld en wordt met zestien afleveringen in twee delen uitgebracht. Netflix besloot echter omdat de serie zo populair was, om nog een seizoen te bestellen. Dat gaat er komen en daarmee is de serie dus niet voorbij straks.

Het plot
Dit vijfde seizoen was bedoeld als de laatste reeks rond Lucifer. In het vierde seizoen keerde hij terug naar de hel. Daar werd hij weer koning, want ondanks dat Lucifer de demonen verslagen had, begreep hij dat ze uiteindelijk terug zouden keren.

Lees ook: Heel goed nieuws voor fans van Netflix-serie 'Lucifer'!

Maar Lucifer had ook meteen besloten om niet alleen zijn goede kanten mee te nemen naar de hel. Hij heeft weer het gezicht van de duivel, maar nu ook de vleugels van een engel. Daarmee is Lucifer dus twee dingen tegelijk.

De afleveringen
Netflix is lekker open over dit laatste seizoen en daardoor kennen we al de titels van alle afleveringen. Hieronder het lijstje van de zestien titels:
Aflevering 1: Really Sad Devil Guy
Aflevering 2: Lucifer! Lucifer! Lucifer!
Aflevering 3: !Diablo!
Aflevering 4: It Never Ends Well for the Chicken
Aflevering 5: Detective Amenadiel
Aflevering 6: BluBallz
Aflevering 7: Our Mojo
Aflevering 8: Spoiler Alert
Aflevering 9: Family Dinner
Aflevering 10: Bloody Celestial Karaoke Jam
Aflevering 11: Resting Devil Face
Aflevering 12: Daniel Espinoza: Naked and Afraid
Aflevering 13: A Little Harmless Stalking
Aflevering 14: Nothing Lasts Forever
Aflevering 15: Is This Really How It's Going To End?
Aflevering 16: A Chance At a Happy Ending

Wanneer te zien?
De verwachting is dat het eerste deel van het vijfde seizoen al af is. Lucifer schijnt deze zomer van start te gaan, mogelijk in augustus 2020. Dan zouden de eerste acht afleveringen te zien zijn en enige tijd later de volgende acht.

Lees ook: Hartverscheurend einde voor 'Lucifer' op komst

De opnames van de laatste afleveringen zijn stil komen te liggen door het coronavirus. De kans lijkt daarmee groot dat het tweede deel van het laatste seizoen pas stukken later uit zal komen. Dat zal dan pas in 2021 het geval zijn, of met wat geluk eind dit jaar nog.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster 'The Boys' met veel middelvingers
Series / Posters

Poster 'The Boys' met veel middelvingers

Ja, dikke middelvingers op de eerste poster voor het tweede seizoen van de serie van Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video heeft één van de betere superheldenseries tot zijn beschikking met The Boys waarin superhelden commerciële producten zijn. Het tweede seizoen is onderweg en hieronder zie je een bijpassende poster voor wat er zoal afspeelt in de show.

Op het affiche zie je op de achtergrond de commerciële en doorgaans corrupte superhelden van de organisatie Vought International. Op de voorgrond de Boys, het superhelden die de corrupte helden onder controle willen houden.

Lees ook: Keiharde superheldenserie 'The Boys' krijgt derde seizoen



Coole posters vol 🖕🖕🖕🖕🖕
In het midden van de Boys staat acteur Karl Urban als Billy Butcher, de leider die een discutabel verleden heeft. Achter hem zie je Antony Starr als John / Homelander, de leider van de Seven van Vought International.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Attack on Titan' seizoen 4! (Gelijk ook het laatste)
Series / Trailer

Trailer 'Attack on Titan' seizoen 4! (Gelijk ook het laatste)

De gevierde anime-serie komt ten einde met het vierde seizoen.

Fans van Attack on Titan worden vandaag getrakteerd op de eerste trailer van het vierde, en tevens laatste seizoen van de populaire anime-serie. Het derde seizoen werd vorig jaar uitgezonden.

Lees ook: Mega populaire en controversiële animeserie 'Attack on Titan' stopt na seizoen 4

In Attack on Titan volgen we een jongen genaamd Eren Yeager, die moet zien te overleven in een wereld die wordt geteisterd door de Titans, hersenloze giganten die maar een doel hebben: mensen opeten. De steden in deze wereld zijn omringd door enorme muren, maar dat verandert als een zogenaamde Colossal Titan een van de muren doorbreekt. Wat volgt is een avontuur dat zijn weerga niet kent.

Lees ook: Eerste trailer 'Attack on Titan' seizoen 3!!

Nieuw seizoen, nieuwe personages
Zoals je kunt zien in onderstaande trailer, worden ook in het laatste seizoen nieuwe personages geïntroduceerd. Deze personages spelen een grote rol in de manga, en waren in de Japanse strips zelfs een tijdje de hoofdrolspelers. De bedenker van de franchise wil ook de stripreeks dit jaar ten einde brengen. Het vierde seizoen van de anime zou daarnaast dit najaar te zien moeten zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde heel wat nieuwe series toe!
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde heel wat nieuwe series toe!

Het is een hele mooie week op streamingdienst Disney+. Wij zetten al het nieuws op een rij!

Disney+ voegde deze week eindelijk weer wat nieuw materiaal toe. De afgelopen weken viel het wat tegen, maar deze week werd de schade weer wat goedgemaakt. Er verschenen nieuwe series en nieuwe afleveringen.

Laten we beginnen met de nieuwe series die verschenen.Zenimation (seizoen 1): In deze serie kan je even genieten van mindfulness. Zo surft baby Vaiana over de oceaan, lopen Anna en Kristoff door een woud en zie je Hiro over San Fransokyo vliegen.
Wild Yellowstone (seizoen 1): een blik op het paradijs dat Yellowstone Park heet.
Bluey (seizoen 1): een komedieserie voor de allerjongste. Pup Bluey heeft een grenzeloze verbeelding en speelt de heel dag door spelletjes samen met haar kleine zusje Bingo.
The Evermoor Chronicles (seizoen 1 en 2): Tara Crossley en haar familie verhuizen naar het dorpje Evermoor, waar niets is wat het lijkt.
Violetta (seizoen 1): de jonge Violetta blijkt een goede zangeres. Als haar vader terugkeert naar Buenos Aires, verandert haar leven voor altijd.

Nieuwe afleveringen
Dan zijn er nog de gebruikelijke series waarvan nieuwe afleveringen verschenen. Uiteraard zetten we ook dat voor je op een rij:
Disney Gallery: Star Wars The Mandalorian S01E05: wederom duikt Disney+ in de wereld van The Mandalorian en zien we ditmaal hoe praktische effecten gemaakt worden.
One Day at Disney S01E26: we volgen deze week Jerome Ranft, die bij Pixar werkt op de afdeling waar ze kleimodellen maken.
Be Our Chef S01E10: ditmaal koken twee gezinnen gerechten die ze baseren op Pixar-film Toy Story.
Family Sundays S01E30: leer hier hoe je een candy bowl in de stijl van Nightmare Before Christmas kan maken!
A Dog Life with Bill Farmer S01E03: Wederom beleeft Bill Farmer een mooie dag met zijn favoriete dieren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Start 'Agents of SHIELD' seizoen 7 heeft opvallend goede kijkcijfers
Series / Nieuws

Start 'Agents of SHIELD' seizoen 7 heeft opvallend goede kijkcijfers

ABC en Disney zullen blij zijn met het aantal kijkers dat dit zevende seizoen trekt.

De serie Agents of SHIELD is begonnen met uitzenden van zijn zevende en laatste seizoen. En dat gaat gepaard met opvallend goede kijkcijfers.

Waar veel series gaandeweg heel wat kijkers inleveren, lijkt de ABC-serie hiervan gevrijwaard. Sterker nog, er keken iets minder dan twee miljoen Amerikanen naar ABC. Er keken er verder 400.000 in de belangrijkste demografie. Daarmee voldoet de serie aan het vorige gemiddelde en de finale van seizoen 6.

Lees ook: 'Agents of S.H.I.E.L.D.' komt met verrassende personages

Laatste seizoen
Dit is het laatste seizoen van de serie. De Marvel Televisions-serie liep jaren en leek meermaals ten dode opgeschreven. Dat werd nooit bewerkstelligd: de serie werd telkens weer vernieuwd voor nog een reeks. Nu eindigt het avontuur van Phil Coulson echter wel.

Lees ook: Keert dit Marvel-personage opnieuw terug in films of series?

Dit zevende seizoen zien we hoe de agenten van SHIELD terug in de tijd moeten reizen. Daarbij ontmoeten ze onder meer personages uit de serie Agent Carter. Uitzendingen komen in Nederland trouwens terecht op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De geliefde serie 'Outlander' krijgt mogelijk een spin-off!
Series / Nieuws

De geliefde serie 'Outlander' krijgt mogelijk een spin-off!

De geliefde serie van de zender Starz krijgt mogelijk een of meer spin-off. Er wordt ondertussen over gesproken.

De serie Outlander is al sinds 2014 een groot succes voor de zender Starz. De show rond Claire Randall, gespeeld door Caitriona Balfe, en Jamie Fraser (Sam Heughan) krijgt in de toekomst mogelijk een of meer spin-offs.

In gesprek met Collider zei showrunner Ronald D. Moore dat Outlander mogelijk uitgebreid gaat worden. Moore gaf aan dat er gesproken wordt over een potentiële spin-off van de dramaserie. "Daar zijn gesprekken over," zei Moore, die toevoegde dat er "een aantal ideeën" zijn.

Lees ook: Officiële trailer 'Outlander' seizoen 5 nu online!

Zesde seizoen 'A Breath of Snow and Ashes' in de maak
Het zesde seizoen van Outlander is ondertussen in de maak en zal door de coronacrisis mogelijk wat later debuteren dan gepland. Het seizoen wordt gebaseerd op het boek A Breath of Snow and Ashes van auteur Diana Gabaldon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws over Tom Ellis en zijn terugkeer in seizoen 6 van 'Lucifer'!
Series / Nieuws

Goed nieuws over Tom Ellis en zijn terugkeer in seizoen 6 van 'Lucifer'!

Er komt dan toch een zesde seizoen van de Netflix-serie rond de comic-versie van de duivel.

Eerdere berichten zeiden dat acteur Tom Ellis erg moeilijk deed in de onderhandelingen voor een terugkeer in het door Netflix gewenste zesde seizoen van de successerie Lucifer. Nu is de kogel door de kerk.

Ellis keert namelijk terug in de huid van Lucifer Morningstar en hij blijkt tevreden met de nieuwe voorwaarden, oftewel het getal op zijn salarisstrook. Dit meldt Comicbook.com. Mocht het niet zijn gelukt, dan was Lucifer opnieuw vroegtijdig geëindigd. Na het derde seizoen trok Fox eerder de stekker uit de serie.

Lees ook: Tom Ellis houdt zesde seizoen 'Lucifer' mogelijk tegen

Eind goed, al goed
Eerder kregen showrunners Ildy Modrovich en Joe Henderson verbeterde contracten voor het zesde seizoen, maar het duurde enkele maanden voordat de producerende studio Warner Bros. TV en Ellis eruit zijn gekomen.

Het vijfde seizoen moet overigens nog verschijnen op Netflix. Wanneer is nog niet duidelijk, maar het seizoen verschijnt wel middels twee keer acht afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat de serie 'Agents of SHIELD' een spin-off krijgen?
Series / Nieuws

Gaat de serie 'Agents of SHIELD' een spin-off krijgen?

De vraag is of er een spin-off komt van de serie Agents of SHIELD.

Krijgt Agents of SHIELD een spin-off? Dat is een vraag waar heel wat fans mee zitten. De serie liep zeven seizoenen en komt binnenkort tot een einde. Maar is er meer mogelijk?

Fans hopen van wel, vooral omdat verwacht wordt dat SWORD, de ruimte-spin-off van SHIELD, in WandaVision voor schijnt te komen. Ook zijn er verhalen dat Disney+ werkt aan een Secret Warriors serie rond Daisy, die al zeven seizoenen een hoofdrol speelt. Nu gaan de producenten van de serie in op de geruchten.

Lees ook: 'Agents of S.H.I.E.L.D.' komt met verrassende personages

Is iets ooit voorbij?
"Komt tegenwoordig ooit nog iets echt tot een einde?" aldus showrunner Jeph Loeb. "Dit zijn vragen waar wij lang niet genoeg voor betaald krijgen. Maar met Disney+ en de herstructureringen die Disney doorvoert met ABC en Marvel, zijn dit soort vragen niet iets waar wij ook maar het kleinste beetje zeggenschap over hebben," voegde Jeffrey Bell toe.

Lees ook: Keert dit Marvel-personage opnieuw terug in films of series?

De producenten lijken daarmee niet al te positief, maar geven ook aan dat ze het niet direct weten en dus ook niet kunnen zeggen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ruby Rose stopte geheel onverwacht met 'Batwoman': nu vertelt ze waarom
Series / Nieuws

Ruby Rose stopte geheel onverwacht met 'Batwoman': nu vertelt ze waarom

Waarom stopte ze? Ze licht een tip van de sluier op, maar geeft nog geen details.

Actrice Ruby Rose stopte kortgeleden als Batwoman. Waarom is nog altijd niet duidelijk, al hoorden we via het geruchtencircuit al dat de actrice het gewoon te veel werk zou vinden om een wekelijkse serie op te nemen. Bovendien zou ze het leven in Vancouver waar de serie wordt opgenomen maar niets vinden.

Vandaag reageert de actrice voor het eerst ook op de verhalen rond haar vertrek. Ze laat niet precies weten waarom ze vertrokken is, maar er blijkt wel van alles aan de hand te zijn geweest.

Lees ook: ''Batwoman' is straks de nieuwe 'Arrow''

Vaarwel Batwoman
"Ik wil iedereen bedanken die mee is gegaan op deze reis," schrijft Rose. "Als ik iedereen zou noemen, zou ik 1000 tags moeten gebruiken. Maar ik wil de cast, crew, producenten en studio bedanken. Het was geen gemakkelijk besluit, maar diegenen die het weten, weten het."

Lees ook: 'Batwoman'-actrice was verschrikkelijk om mee te werken

En ze ging verder: "Ik wil niemand vergeten, want dit is echt heel groot, zowel voor televisie als voor onze gemeenschap. Ik ben tot nu toe stil gebleven omdat ik daarvoor gekozen heb, maar weet hoeveel ik jullie waardeer. Ik weet zeker dat ook het komende seizoen buitengewoon gaat zijn. Xxx *hangt masker en cape op*"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' seizoen 3 brengt een nieuwe grens
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' seizoen 3 brengt een nieuwe grens

Het nieuwe seizoen wordt echt heel erg interessant, horen we vandaag.

Star Trek: Discovery verkent een nieuw gebied in het Star Trek-universum. Het tweede seizoen liet zien hoe de bemanning van de Discovery vooruit in de tijd reisde en terecht kwam in de 32ste eeuw. Dat is een nieuwe tijd, want de Federation is daar anders dan wat we kennen en het ziet er ook helemaal anders uit.

Akiva Goldsman, die tot aan het tweede seizoen aan de serie meewerkte en nu meedoet aan Star Trek: Discovery, weet het een en ander te onthullen. "Ik werk er niet aan mee, maar weet natuurlijk wel de nodige zaken," begon hij zijn verhaal.

Lees ook: 'CBS maakt 'Star Trek: Enterprise' met James T. Kirk!'

Post-Federation toekomst
"Ik vind dat Alex Kurtzman de boel echt goed ontwikkeld heeft voor het derde seizoen, en hoe de Post-Federation er in de toekomst uitziet. Ik heb er al wat van kunnen zien, omdat we allemaal in hetzelfde universum spelen en in dezelfde ruimtes werkten toen dat nog kon. Het zag er geweldig uit, het is niet de final frontier, maar wel een nieuwe," aldus Goldsman.

Het derde seizoen laat zien wat de Federation geworden is in de verre, verre toekomst. De Discovery gaat daar iets heel interessants vinden. Wanneer is helaas nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen