Wat te verwachten van seizoen 6 van 'Outlander'?

Het volgende seizoen van Outlander is in de maak en biedt veel uitdagingen.

Bram de Groot, 31-05-2020 16:19

Gisteren al nieuws over een mogelijke spin-off van de serie Outlander en nu hebben we wat meer over het nieuwe, zesde seizoen van de hitserie.
Showrunner Ronald D. Moore (Star Trek: The Next Generation, Carnivale, Battlestar Galactica) over het starten van de serie met veel fans: "Zij gaven vanaf het begin de hoop dat dit een fenomeen kon worden."

A Breath of Snow and Ashes
Duidelijk is nu dat seizoen zes gebaseerd wordt op het boek A Breath of Snow and Ashes van auteur Diana Gabaldon. Duidelijk is ook dat seizoen 6 originelere elementen zal bevatten aangezien er verwezen moet worden naar zaken uit eerdere seizoenen en dat er zaadjes geplant moeten worden voor aankomende seizoenen.

Ook is duidelijk seizoen 6 ons dichter bij de Revolutionaire Oorlog brengt, en Jamie en Claire een nieuwe groep kolonisten zullen tegenkomen in en rond Fraser's Ridge. Ook bestaat de kans dat tijdreiziger Wendigo Donner (Brennan Martin) terugkeert.

Lees ook: Er zijn ideeën voor een spin-off van 'Outlander'

Maar wanneer?
De serie volgt de 20e-eeuwse tijdreiziger Claire Fraser (gespeeld door Caitriona Balfe) en haar Highlander-echtgenoot Jamie (Sam Heughan), die uit de 18e eeuw komt. Door de coronacrisis kunnen de opnames nog niet starten. Er wordt nu extra tijd gestoken in de scripts.

Bron: Express

Lees meer over: Outlander, 2020, Caitriona Balfe, Sam Heughan, Ed Speleers, Seizoen 6, Starz

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos