search
Einde 'Agents of S.H.I.E.L.D.' duidelijk verbonden aan Marvel-films
Series / Nieuws

Einde 'Agents of S.H.I.E.L.D.' duidelijk verbonden aan Marvel-films

'Agents of S.H.I.E.L.D.' is gestart en daarin kunnen we "op zeker" een link gelegd naar de films in het Marvel Cinematic Universe.

Het laatste seizoen van de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. is ondertussen gestart met de eerste aflevering "The New Deal". Er zijn nu nog twaalf episodes te gaan en daarin zal zeker een link worden gelegd met de films.

Agents of S.H.I.E.L.D. startte als spin-off van de film The Avengers en naast Clark Gregg als Phil Coulson waren ook filmpersonages als Nick Fury (Samuel L. Jackson), Lady Sif (Jaimie Alexander) en Maria Hill (Cobie Smulders). te zien.

Ook Stan Lee dook op in een cameo in het eerste seizoen. Peggy Carter (Hayley Atwell) uit onder meer Captain America: The First Avengers kreeg na haar rolletje zelfs een eigen serie, Peggy Carter (2015 - 2016).

Meer links met de films!
Zonder al teveel te zeggen meldden showrunners Maurisa Tancharoen en Jed Whedon en producenten Jeph Loeb en Jeffrey Bell tegenover Deadline dat het laatste seizoen in aanraking komt met de films in het Marvel Cinematic Universe.


Whedon: "We gaan ergens tegenaan lopen."
Loeb: "Jaah, we gaan zeker ergens tegenaan lopen."
Bell: "Er zal zeker iets gebeuren."

Lees ook: 'Agents of S.H.I.E.L.D.' voorkomt 'Game of Thrones'-situatie

Hoe en wat zal tijdens komende twaalf afleveringen duidelijk worden. In het laatste seizoen staat tijdreizen centraal, dus mogelijk zien we iets van de gebeurtenissen in Endgame en wie weet wel met een grote cameo.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen