search

Ons nieuws van zondag 31 mei 2020

Einde 'Agents of S.H.I.E.L.D.' duidelijk verbonden aan Marvel-films
Series / Nieuws

Einde 'Agents of S.H.I.E.L.D.' duidelijk verbonden aan Marvel-films

'Agents of S.H.I.E.L.D.' is gestart en daarin kunnen we "op zeker" een link gelegd naar de films in het Marvel Cinematic Universe.

Het laatste seizoen van de Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D. is ondertussen gestart met de eerste aflevering "The New Deal". Er zijn nu nog twaalf episodes te gaan en daarin zal zeker een link worden gelegd met de films.

Agents of S.H.I.E.L.D. startte als spin-off van de film The Avengers en naast Clark Gregg als Phil Coulson waren ook filmpersonages als Nick Fury (Samuel L. Jackson), Lady Sif (Jaimie Alexander) en Maria Hill (Cobie Smulders). te zien.

Ook Stan Lee dook op in een cameo in het eerste seizoen. Peggy Carter (Hayley Atwell) uit onder meer Captain America: The First Avengers kreeg na haar rolletje zelfs een eigen serie, Peggy Carter (2015 - 2016).

Meer links met de films!
Zonder al teveel te zeggen meldden showrunners Maurisa Tancharoen en Jed Whedon en producenten Jeph Loeb en Jeffrey Bell tegenover Deadline dat het laatste seizoen in aanraking komt met de films in het Marvel Cinematic Universe.


Whedon: "We gaan ergens tegenaan lopen."
Loeb: "Jaah, we gaan zeker ergens tegenaan lopen."
Bell: "Er zal zeker iets gebeuren."

Lees ook: 'Agents of S.H.I.E.L.D.' voorkomt 'Game of Thrones'-situatie

Hoe en wat zal tijdens komende twaalf afleveringen duidelijk worden. In het laatste seizoen staat tijdreizen centraal, dus mogelijk zien we iets van de gebeurtenissen in Endgame en wie weet wel met een grote cameo.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat te verwachten van seizoen 6 van 'Outlander'?
Series / Nieuws

Wat te verwachten van seizoen 6 van 'Outlander'?

Het volgende seizoen van Outlander is in de maak en biedt veel uitdagingen.

Gisteren al nieuws over een mogelijke spin-off van de serie Outlander en nu hebben we wat meer over het nieuwe, zesde seizoen van de hitserie.

Showrunner Ronald D. Moore (Star Trek: The Next Generation, Carnivale, Battlestar Galactica) over het starten van de serie met veel fans: "Zij gaven vanaf het begin de hoop dat dit een fenomeen kon worden."

A Breath of Snow and Ashes
Duidelijk is nu dat seizoen zes gebaseerd wordt op het boek A Breath of Snow and Ashes van auteur Diana Gabaldon. Duidelijk is ook dat seizoen 6 originelere elementen zal bevatten aangezien er verwezen moet worden naar zaken uit eerdere seizoenen en dat er zaadjes geplant moeten worden voor aankomende seizoenen.

Ook is duidelijk seizoen 6 ons dichter bij de Revolutionaire Oorlog brengt, en Jamie en Claire een nieuwe groep kolonisten zullen tegenkomen in en rond Fraser's Ridge. Ook bestaat de kans dat tijdreiziger Wendigo Donner (Brennan Martin) terugkeert.

Lees ook: Er zijn ideeën voor een spin-off van 'Outlander'

Maar wanneer?
De serie volgt de 20e-eeuwse tijdreiziger Claire Fraser (gespeeld door Caitriona Balfe) en haar Highlander-echtgenoot Jamie (Sam Heughan), die uit de 18e eeuw komt. Door de coronacrisis kunnen de opnames nog niet starten. Er wordt nu extra tijd gestoken in de scripts.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Scrubs' achteraf soms echt te incorrect
Series / Nieuws

'Scrubs' achteraf soms echt te incorrect

De cast lijkt niet meer helemaal achter Scrubs te staan, de ziekenhuis komedie van jaren geleden.

Acteur Zach Braff, die jarenlang de rol van JD speelde in de sitcom Scrubs, laat nu weten dat hij de serie achteraf niet politiek correct genoeg vond. Soms ging de serie volgens hem over het randje.

De serie was acht seizoenen te zien met de originele cast en ABC bestelde toen nog een extra seizoen met een andere cast in de hoop voort te kunnen borduren op het succes. Helaas lukte het toen niet zo goed meer en na negen jaar kwam er een einde aan. Tien jaar na dato vindt Braff het tijd om het er eens over te hebben.

Lees ook: 'Scrubs' bijna terug als film

Niet politiek correct genoeg
In een recent interview met de BBC vertelde Braff: "Het is soms echt niet politiek correct genoeg. Dat weet ik zeker. Soms kijken we ernaar en dan voelt het toch niet zo goed, dan denken we: die grap zou je nu echt niet meer kunnen maken."

Lees ook: Zac Braff wil 'Scrubs'-revival

Sterker nog: "Soms werden we toen we de serie maakten al gecensureerd. De makers probeerden namelijk zo ver mogelijk te gaan als maar kon op televisie."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'LOST'-serie kan zomaar een reboot krijgen
Series / Nieuws

'LOST'-serie kan zomaar een reboot krijgen

Damon Lindelof wil eigenlijk wel een reboot zien van de serie, waar hij mee doorbrak.

Komt er een reboot van LOST? Als het aan Damon Lindelof ligt wel. Hij werkte jarenlang aan de serie en heeft naar eigen zeggen alles gedaan wat hij wilde. Maar meer moet mogelijk zijn, denkt hij.

"Kijk, ik wil nooit nooit zeggen. Maar ik kan je wel zeggen dat ik er tegenwoordig niet anders over denk dan een decennium geleden, toen ik ook vond dat ik klaar was met dit verhaal," vertelde Lindelof tijdens een interview met ComicBook.com.

Lees ook: Komt er nog een 'LOST'-reboot? Deze acteurs tekenen meteen!

Reboot kan!
Volgens Lindelof is een reboot echter wel mogelijk. "Tijdens de zes jaar dat we eraan gewerkt hebben, heb ik altijd gehoopt dat we richting een einde mochten werken. En halverwege konden we hen daar echt van overtuigen," vertelde Lindelof. Hij zou het "hypocriet vinden om nu te zeggen: 'Dat was niet het echte einde'."

Lees ook: Waarom 'LOST' wel zo controversieel moest eindigen

Toch staat hij er wel voor open om te zien hoe iemand anders een eigen draai geeft aan de franchise. "Ik ben heel benieuwd om te zien wat andere mensen ermee zouden doen. Ik heb het gevoel dat ik het heb kunnen doen, dat ik een stapje opzij moet doen en ruimte moet maken voor een ander."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De satirische reeks 'Space Force' met Steve Carell
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De satirische reeks 'Space Force' met Steve Carell

Heel wat mensen hebben uitgekeken naar het verschijnen van deze nieuwe serie op Netflix...

Geoffrey Ketels
Deze week verschenen er weer enkele nieuwe series op Netflix. Eén van die series is de langverwachte satirische reeks Space Force.

Op 29 mei verscheen op Netflix de langverwachte satirische reeks Space Force met in de hoofdrollen niemand minder dan Steve Carell, John Malkovich en Lisa Kudrow. Genoeg reden om enthousiast te worden? Zeker! Bovendien richt de serie zich op een bijzondere afdeling van het Amerikaanse leger. Deze afdeling zou in de toekomst namelijk belast worden met het verdedigen van Amerika vanuit de ruimte.

Space Force
Het was huidig Amerikaans president Donald Trump welke in de zomer van 2018 bekend maakte dat hij een nieuwe tak van het leger wou oprichten. Deze nieuwe tak van het leger zou luisteren naar de naam Space Force. Het doel van deze nieuwe militaire tak? De dominantie van Amerika in de ruimte te verzekeren!

Het idee bereikte ook Netflix die meteen brood zag in een nieuwe (komische) serie over het onderwerp. Het nam contact op met Steve Carell die vervolgens een telefoontje pleegde naar Greg Daniels. Het resultaat is vanaf nu te bekijken op Netflix! Wil je alvast een voorsmaakje van deze gloednieuwe serie? Bekijk dan ook even de onderstaande trailer!



Lees ook: 'Space Force': Pijnlijke eerste recensies dure Netflix-komedie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De series deze week nieuw op Netflix
Series / Nieuws

De series deze week nieuw op Netflix

Deze week verscheen onder meer het langverwachte 'Space Force' op Netflix...

Geoffrey Ketels
Het is weer tijd voor het Netflix weekoverzicht! Deze week verschenen er opnieuw enkele erg leuke nieuwe series op de populaire streamingdienst!

1.) Snowpiercer (seizoen 1)
In eerste instantie verscheen op 25 mei de gloednieuwe serie Snowpiercer op de streamingdienst. De reeks is niet alleen gebaseerd op het boek genaamd Le Transperceneige, maar ook op de gelijknamige film die in het verleden reeds verscheen. De serie is gemaakt door regisseur Bong Joon-Ho die eerder ook al de film Parasite maakte. De serie vertelt het verhaal van onze planeet die terecht is gekomen in een nieuwe ijstijd. In deze tijd zitten heel wat mensen vast op een trein die de wereld rondreist. Het duurt niet lang vooraleer er wrevel ontstaat tussen de verschillende passagiers.



2.) The 100 (start seizoen 7)
Op 26 mei verscheen ook de eerste aflevering van het laatste seizoen van The 100 op Netflix. Het finale seizoen belooft weer heel wat moois voor fans van de serie in petto te hebben. Vanaf nu zal er elke week op dinsdag een nieuwe aflevering verschijnen. Bekijk zeker ook eens de onderstaande, aangrijpende trailer die voor het zevende seizoen de wereld werd ingestuurd.



3.) Somebody Feed Phil (seizoen 3)
Goed nieuws ook voor liefhebbers van alles wat onze culinaire wereld te bieden heeft! Op 29 mei verscheen namelijk ook het derde seizoen van de serie Somebody Feed Phil op Netflix. In het derde seizoen zien we hoe Phil Rosenthal terug de hele wereld rondreist om er de lokale keukens evenals culturen te gaan ontdekken. Rosenthal staat uiteraard ook bekend als de maker van de komische serie Everybody loves Raymond die verscheen in de jaren '90. Dat is ook duidelijk terug te zien in deze geweldige reeks!



4.) Space Force (seizoen 1)
Ook op 29 mei verscheen op Netflix de serie Space Force. Naar deze serie hebben heel wat mensen uitgekeken. Het gaat hierbij om een satirische reeks welke een verwijzing vormt naar een bepaalde afdeling van het Amerikaanse leger. Deze zou in de toekomst belast worden met de taak om Amerika te verdedigen vanuit de ruimte. Wat deze serie extra interessant maakt is dat de hoofdrollen zijn weggelegd voor namen als Steve Carell, John Malkovich en Lisa Kudrow. Zeker een aanrader om te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lelijke en creepy Baby Yoda op alternatief design 'The Mandalorian'
Series / Foto's

Lelijke en creepy Baby Yoda op alternatief design 'The Mandalorian'

Het scheelde niet veel of Baby Yoda zag er heel anders uit en dat was niet positief.

Baby Yoda was het hoogtepunt van The Mandalorian. Hij zag er enorm schattig uit en dat droeg bij aan zijn succes. Maar bijna zag het personage er behoorlijk lelijk en zelfs een beetje eng uit.

Dat blijkt uit concept art die getoond werd in de documentaire Disney Gallery: The Mandalorian. Aflevering vijf gaat voor een groot deel over de praktische effecten en laat ook Baby Yoda zien. De crew bespreekt vooral hoe schattig hij is, maar onthult ook een beeld dat we niet eerder van hem zagen.

Lees ook: SW 'The Mandalorian' laat meerdere Boba Fetts zien!?

Enge baby
Dat niet elke baby even schattig is, wisten we natuurlijk al. Maar Baby Yoda ziet er in deze versie wel heel gruwelijk uit. "We kregen heel veel tekeningen. Sommige daarvan waren veel te schattig. Weer andere tekeningen waren te lelijk en anderen hadden de verkeerde proporties," onthulde regisseur Jon Favreau.

Lees ook: 'The Mandalorian' krijgt verbluffend tweede seizoen

Eentje was inderdaad veel te lelijk, met een rond gezicht en wat creepy extra haar waardoor hij er veel ouder uit ziet dan de bedoeling is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het aanbod van deze week op Amazon Prime Video
Series / Streaming-diensten

Het aanbod van deze week op Amazon Prime Video

Het was echt geen goede week op streamingdienst Amazon Prime Video, met maar één nieuwe aflevering.

Normaal zeggen we dat er weinig nieuws verschijnt op Disney+. Deze week is het echter Amazon Prime Video, die deze twijfelachtige eer ten beurt valt. Er verscheen geen nieuw seizoen van een serie.

Wel verscheen er een nieuwe aflevering van een serie die wekelijks verschijnt op de streamingdienst. Na een start waarin er heel veel nieuws verscheen, is het nu dus rustig op Amazon Prime Video. Al een paar weken verschijnt er namelijk relatief weinig nieuws.

Goede lancering
Misschien heeft dat wat te maken met de lancering van Amazon Prime Video. Die was enkele weken geleden officieel in Nederland (al kon je je er al langer op abonneren), maar de marketing begon pas rond de coronacrisis. De eerste paar weken verscheen er volop nieuws, misschien om mensen vast te houden.

Nu is het echter rustig en verscheen enkel de vierde aflevering van het eerste seizoen van Regular Heroes. Hierin volgen we de helden die ervoor zorgen dat de wereld overeind blijft, in deze crisistijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een interessant gerucht rondom 'Green Lantern'-serie!
Series / Nieuws

Een interessant gerucht rondom 'Green Lantern'-serie!

Het gerucht gaat dat de twee voornaamste Green Lanterns uit de comics gebruikt worden.

HBO Max werkt hard aan een serie rond de Green Lantern-franchise. Nu horen we via het geruchtencircuit dat er maar liefst twee Green Lanterns te zien zullen zijn.

Warner Bros. heeft het altijd lastig als het aankomt op zijn DC-franchise. Er zijn zowel succesvolle series, als succesvolle films. Dat betekent dat sommige personages expliciet bewaard worden voor films. Zo zie je niet snel Batman verschijnen in de series. Maar langzaam vervagen die grenzen wat, want zo komt er een live-action serie rond Superman en Lois Clark.

Lees ook: 'Green Lantern' wordt enorm grootschalige serie

Twee Green Lanterns
Lang hoorden we dat de serie die rond Green Lantern gemaakt wordt, geen plek had voor Hal Jordan en John Stewart. Zij zijn het meest populair in de comics en zouden een film krijgen. Maar nu gaat het gerucht juist dat zij wel een plek krijgen in de serie van HBO Max.

Lees ook: Eerste details 'Green Lantern'-serie komen naar buiten

Eerder was het verhaal dat er voor wat minder bekende Lanterns gekozen zou worden, zoals Kyle Rayner of Guy Gardner. Maar dat lijkt nu dus niet te kloppen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.