De series deze week nieuw op Netflix

De series deze week nieuw op Netflix

Deze week verscheen onder meer het langverwachte 'Space Force' op Netflix...

Geoffrey Ketels, 31 mei 2020 om 12:51

Het is weer tijd voor het Netflix weekoverzicht! Deze week verschenen er opnieuw enkele erg leuke nieuwe series op de populaire streamingdienst!
1.) Snowpiercer (seizoen 1)
In eerste instantie verscheen op 25 mei de gloednieuwe serie Snowpiercer op de streamingdienst. De reeks is niet alleen gebaseerd op het boek genaamd Le Transperceneige, maar ook op de gelijknamige film die in het verleden reeds verscheen. De serie is gemaakt door regisseur Bong Joon-Ho die eerder ook al de film Parasite maakte. De serie vertelt het verhaal van onze planeet die terecht is gekomen in een nieuwe ijstijd. In deze tijd zitten heel wat mensen vast op een trein die de wereld rondreist. Het duurt niet lang vooraleer er wrevel ontstaat tussen de verschillende passagiers.


2.) The 100 (start seizoen 7)
Op 26 mei verscheen ook de eerste aflevering van het laatste seizoen van The 100 op Netflix. Het finale seizoen belooft weer heel wat moois voor fans van de serie in petto te hebben. Vanaf nu zal er elke week op dinsdag een nieuwe aflevering verschijnen. Bekijk zeker ook eens de onderstaande, aangrijpende trailer die voor het zevende seizoen de wereld werd ingestuurd.


3.) Somebody Feed Phil (seizoen 3)
Goed nieuws ook voor liefhebbers van alles wat onze culinaire wereld te bieden heeft! Op 29 mei verscheen namelijk ook het derde seizoen van de serie Somebody Feed Phil op Netflix. In het derde seizoen zien we hoe Phil Rosenthal terug de hele wereld rondreist om er de lokale keukens evenals culturen te gaan ontdekken. Rosenthal staat uiteraard ook bekend als de maker van de komische serie Everybody loves Raymond die verscheen in de jaren '90. Dat is ook duidelijk terug te zien in deze geweldige reeks!


4.) Space Force (seizoen 1)
Ook op 29 mei verscheen op Netflix de serie Space Force. Naar deze serie hebben heel wat mensen uitgekeken. Het gaat hierbij om een satirische reeks welke een verwijzing vormt naar een bepaalde afdeling van het Amerikaanse leger. Deze zou in de toekomst belast worden met de taak om Amerika te verdedigen vanuit de ruimte. Wat deze serie extra interessant maakt is dat de hoofdrollen zijn weggelegd voor namen als Steve Carell, John Malkovich en Lisa Kudrow. Zeker een aanrader om te bekijken!


Lees meer over: Netflix, serie, series

Populair nieuws