Nieuw op Netflix: De satirische reeks 'Space Force' met Steve Carell

Nieuw op Netflix: Satirische reeks 'Space Force'

Heel wat mensen hebben uitgekeken naar het verschijnen van deze nieuwe serie op Netflix...

Geoffrey Ketels, 31 mei 2020 om 12:57

Deze week verschenen er weer enkele nieuwe series op Netflix. Eén van die series is de langverwachte satirische reeks Space Force.
Op 29 mei verscheen op Netflix de langverwachte satirische reeks Space Force met in de hoofdrollen niemand minder dan Steve Carell, John Malkovich en Lisa Kudrow. Genoeg reden om enthousiast te worden? Zeker! Bovendien richt de serie zich op een bijzondere afdeling van het Amerikaanse leger. Deze afdeling zou in de toekomst namelijk belast worden met het verdedigen van Amerika vanuit de ruimte.

Space Force
Het was huidig Amerikaans president Donald Trump welke in de zomer van 2018 bekend maakte dat hij een nieuwe tak van het leger wou oprichten. Deze nieuwe tak van het leger zou luisteren naar de naam Space Force. Het doel van deze nieuwe militaire tak? De dominantie van Amerika in de ruimte te verzekeren!

Het idee bereikte ook Netflix die meteen brood zag in een nieuwe (komische) serie over het onderwerp. Het nam contact op met Steve Carell die vervolgens een telefoontje pleegde naar Greg Daniels. Het resultaat is vanaf nu te bekijken op Netflix! Wil je alvast een voorsmaakje van deze gloednieuwe serie? Bekijk dan ook even de onderstaande trailer!


Lees ook: 'Space Force': Pijnlijke eerste recensies dure Netflix-komedie

Lees meer over: Space Force, serie, Netflix

Populair nieuws