Mysterieuze 'Stargirl' schurk Dragon King ziet er opvallend bijzonder uit

Stargirl onthult de mysterieuze schurk Dragon King

Check hier de blik op Dragon King, een wel heel opvallende schurk in de serie.

Jim Pedd, 3 juni 2020 08:14

DC-serie Stargirl heeft niet alleen een nieuwe held geïntroduceerd in Blue Valley. Maar het dorpje heeft er niet alleen een held bij. Er zijn ook heel wat schurken.
Vandaag hebben we de eerste blik op Dragon King. Hij is het nieuwste lid van de Injustice Society of America die we gaan zien in de aankomende vierde aflevering, Wildcat. Zoals je kan zien is hij heel mysterieus (hij heeft immers een masker op).

Lees ook: 'Stargirl' onthult het lot van Hawkman en Hawkgirl

Dragon King
Dragon King is de vader van Courtneys klasgenoot Cindy Burman. Hij is een controversiële wetenschapper die zijn gezicht verbergt. Hij doet niet alleen experimenten op zichzelf maar ook op zijn patiënten. En het personage gaat heel anders zijn dan wat we tot nu toe gezien hebben in de serie.

Lees ook: 'Stargirl' straks ook in Arrowverse-crossover?

“Dragon King is anders dan de andere personages die we gezien hebben in Stargirl tot nu toe,” aldus acteur Nelson Lee. “Hij is een briljante wetenschapper, bijna methodisch in zijn obsessies. En het ergste? Hij is geduldig. Er zijn heel veel geheimen die onder zijn masker schuilgaan. Ik kan niet wachten om te ontdekken welke geheimen dat zijn.”

Lees meer over: Dragon King, Stargirl, DC

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws