search
Hilarisch: Arrowverse-acteurs maken 'Legends of Tomorrow' belachelijk!

Hilarisch: Arrowverse-acteurs maken 'Legends of Tomorrow' belachelijk!

Voordat de laatste aflevering van seizoen vijf uitgezonden wordt, nemen deze sterren de serie flink op de hak.

Tom van der Krieke
Een aantal Arrowverse-sterren hebben samengewerkt aan een grappige video waarin Legends of Tomorrow flink op de hak genomen wordt. Dit filmpje werd geplaatst in aanloop naar de laatste aflevering van het vijfde seizoen.

Legends of Tomorrow staat bekend als een serie die zichzelf niet al te serieus neemt. Daarom is het des te grappiger om de vele bekende gezichten uit andere series van CW de Legends op de hak te zien nemen.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' zorgt voor groot Constantine-plotgat

Arrowverse-sterren
De video is geplaatst door actrice Caity Lotz, die de rol van Sara Lance vertolkt in de hitserie. Lotz plaats erbij dat ze hoopt dat het filmpje mensen aan het lachen kan brengen in deze moeilijke tijden.

In de video komen onder andere Grant Gustin (The Flash) en Stephen Amell, David Ramsey, Echo Kellum en Juliana Harkavy van Arrow voorbij. Donderdag 4 juni is de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Legends of Tomorrow te zien op Netflix. De grappige video van Caity Lotz is hieronder te bekijken.Lees ook: DC's 'Legends of Tomorrow'-serie introduceert schattig nieuw personage

Aanbevolen artikelen