search

Ons nieuws van woensdag 3 juni 2020

Vrouw vindt hilarische manier om gratis gebruik te maken van Netflix
Series / Nieuws

Vrouw vindt hilarische manier om gratis gebruik te maken van Netflix

Of haar ex-partner daar ook zo blij mee is, is nog maar zeer de vraag...

Geoffrey Ketels
Wie een lief heeft met een Netflix-account kent de voordelen. Je kan eindeloos naar films en series kijken zonder dat je daar zelf ook maar één euro voor moet betalen... maar wat als het uit is? Daar heeft een vrouw een hilarische oplossing voor gevonden.

Gedurende twee maanden slaagde de vrouw er in om haar aanwezigheid op het Netflix-account van haar ex verborgen te houden. Het was uiteindelijk de broer van haar ex die het trucje ontdekte en er een einde aan maakte.

In die twee maanden had de vrouw haar aanwezigheid op het Netflix-account stil weten te houden door de naam van haar account aan te passen in 'Settings'. Vervolgens koos ze daar ook een bijpassende afbeelding voor. Haar ex dacht hierdoor al die tijd dat de knop leidde naar de instellingen van het account, iets wat dus uiteraard helemaal niet het geval was.

Teleurgesteld
De broer van de ex-partner van de vrouw plaatste het verhaal op Twitter. Beide mannen hebben aangegeven niet kwaad te zijn op de vrouw. De broer merkte daarbij wel op dat hij vooral teleurgesteld was in zichzelf. Hij was namelijk twee maanden lang in de list getrapt...

Het is niet bekend of de vrouw inmiddels al een Netflix-account op haar eigen naam heeft afgesloten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijke hoofdrolspeler 'Green Lantern'-serie gevonden?
Series / Nieuws

Mogelijke hoofdrolspeler 'Green Lantern'-serie gevonden?

De spierbundel die zich aandient voor de rol van John Stewart, zou zomaar eens de perfecte keuze kunnen zijn.

Michael Jai White is geen vreemde op het gebied van stripverfilmingen. In 1997 speelde hij al de rol van Al Simmons/Spawn en in recente jaren jaren is hij te zien geweest als Ben Turner/Bronze Tiger in 10 afleveringen van de populaire serie Arrow. De spierbundel heeft echter laten weten nog niet klaar te zijn met superhelden.

Lees ook: Eerste details 'Green Lantern'-serie komen naar buiten

In een gesprek met zijn fans via social media, werd White gevraagd welke superheld hij graag nog zou willen spelen. White liet er geen twijfel over bestaan dat Green Lantern dé superheld is die geschikt is voor hem:

"Ik werd gevraagd welk personage uit het Marvel- of DC-universum ik zou willen spelen. Het antwoord is een DC-personage genaamd John Stewart. Iedereen wil dat ik die rol op me neem. Ik wil mijn fans natuurlijk niet teleurstellen."

John Stewart is een van verscheidene personages die het kostuum van Green Lantern heeft aangetrokken en geldt als misschien wel de populairste Green Lantern. Het personage was de eerste Afro-Amerikaanse superheld in de DC-strips en maakte zijn debuut in Green Lantern (Volume 2) #87 in december 1971. Stewart is tot op heden nog niet in live-action vorm te zien geweest, maar wel geanimeerd in tekenfilms als Justice League en Justice League Unlimited.

Lees ook: 'Green Lantern' wordt enorm grootschalige serie

Een nieuwe live-action Lantern
Hal Jordan is tot op heden de Green Lantern die we het meeste hebben gezien in tv- en filmproducties. De meest bekende hiervan is de versie van Ryan Reynolds, een film die genadeloos flopte. Onlangs werd aangekondigd dat er wordt gewerkt aan een nieuwe serie over Green Lantern, en het is zeker niet ondenkbaar dat White in de running is voor de fysieke rol van de superheld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: populaire antiheld 'Venom' krijgt een serie op Disney+?
Series / Nieuws

Gerucht: populaire antiheld 'Venom' krijgt een serie op Disney+?

Venom zou een eigen serie krijgen op streamingdienst Disney+, met rol voor Tom Hardy.

Komt er een serie rond Venom? Het gerucht gaat dat Marvel Studios en Sony Pictures samenwerken aan een live-action serie rond de populaire antiheld. Die zien we volgend jaar in Venom: Let There Be Carnage, en mogelijk straks ook op televisie.

Disney+ werkt aan heel wat grootschalige series. Een daarvan moet volgens Roger Wardell, een insider die soms goed zit, draaien om Venom. Het zou een serie rond Agent Venom moeten zijn en Sony wil niemand minder dan Tom Hardy als hoofdrolspeler. Dat zou bijzonder zijn, want lang niet elke Hollywood-ster leent zich voor dit soort series.

De franchise
Of het echt gaat gebeuren is maar de vraag. Het nieuws moet hoe dan ook met een enorme korrel zout genomen worden. Voorlopig verwijzen we het zelf naar het rijk der fabelen, maar tegelijk is Wardell iemand die zo nu en dan achteraf wel goed blijkt te zitten.

Als er een Sony-project op Disney+ belandt, is dat hoe dan ook een bijzondere gebeurtenis. Dat betekent dat bepaalde kinken in de kabel in de samenwerking tussen Disney en Sony opgelost zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans reageren op 'Space Force' van Netflix
Series / Nieuws

Fans reageren op 'Space Force' van Netflix

En weer zien we een verschil in reacties van fans en critici op de serie.

Zelfs al doet Space Force het op Rotten Tomatoes niet goed, de serie doet het wel goed bij fans. Dat zien we op sociale media. In dit artikel een hele reeks reacties.

Space Force van Netflix kreeg van slechts 36 procent van de critici een goede recensie. Maar fans zijn er meer over te spreken. De serie heeft een publieksrating van 72 procent. Daarmee zie je dus een groot verschil tussen de kijker en de criticus.

Lees ook: 'Space Force': Pijnlijke eerste recensies dure Netflix-komedie

Reacties van fans
Space Force is een satirische blik op de Space Force van het Amerikaanse leger. We volgen een generaal die met heel veel tegenzin de leiding over de nieuwe branche van het leger accepteert. Hij en zijn medewerkers maken heel wat ongelukken mee en blijken helemaal niet zo handig te zijn.

Lees ook: Echte 'Space Force'-generaal reageert op Netflix-serie

Hieronder een hele rits aan reacties van fans op de serie. Netflix zette de serie vorige week vrijdag online. Of er een tweede seizoen komt is niet zeker.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizar 'Tiger King'-nieuws: Carole Baskin krijgt de Zoo van Joe Exotic in handen!
Series / Nieuws

Bizar 'Tiger King'-nieuws: Carole Baskin krijgt de Zoo van Joe Exotic in handen!

De rechter heeft besloten dat de fameuze dierentuin van Joe Exotic nu in handen komt van Carole Baskin.

En weer is er een bizarre plotwending in de vreemde geschiedenis van Tiger King! Carole Baskin gaat namelijk de voormalige dierentuin van de opgesloten Joe Exotic runnen.

Het is alweer een tijdje geleden dat we wat hoorden van de immens populaire documentaireserie Tiger King. Met de bizarre gebeurtenissen in de serie, zoals spionage, moord verdenkingen en huurmoordenaars, was het een paar maanden geleden de serie waar iedereen het over had.

Lees ook: Gaat Tara Reid in de huid van Carole Baskin ('Tiger King') kruipen?

Nieuwe aflevering
In de serie was te zien dat Baskin de dierentuin van de extravagante Joe Exotic probeerde te sluiten vanwege het leed van de tijgers die hier leefden. Nu is Baskin daarin geslaagd, doordat ze via een gerechtelijke uitspraak de hele dierentuin over mag nemen, aldus CNN.

De huidige eigenaar Jeff Lowe, verwachtte de uitspraak en gaat er mee akkoord. Lowe probeert elders in Oklahoma een nieuwe dierentuin op te starten. Op het moment is er een nieuwe aflevering van Tiger King in de maak, waarin gekeken wordt naar de aanval van een tijger tijdens een Las Vegas-optreden van Siegfried en Roy.

Deze nieuwe gebeurtenissen vragen opnieuw om nog meer afleveringen van Tiger King.

Lees ook: Brute aanval tijgershow Siegfried & Roy onderwerp van 'Tiger King'-vervolg?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: De Belgische dramaserie 'Over Water' seizoen 1
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De Belgische dramaserie 'Over Water' seizoen 1

De dramaserie van Belgische bodem moet vanaf 5 juni op streamingdienst Netflix te bekijken zijn...

Geoffrey Ketels
Op 5 juni verschijnt er op Netflix terug een nieuwe serie van Belgische bodem. Deze keer gaat het om de dramaserie Over Water.

In Over Water maken we kennis met de voormalige tv-ster John Beckers. In een (laatste) poging om zijn leven terug enigszins op de rails te krijgen besluit hij om aan de slag te gaan in het havenbedrijf van zijn schoonvader... een compleet ander leven dat terug gepaard gaat met de nodige uitdagingen.

Into the Night
Wat veel mensen misschien niet weten is dat er sprake is van een duidelijke link tussen deze Over Water en de recent verschenen, eerste Belgische Netflix-original Into the Night. Beide series zijn namelijk geproduceerd door Inti Calfat en Dirk Verheye.

Het eerste seizoen van Over Water zal te bekijken zijn op Netflix vanaf 5 juni. Wil je graag alvast een voorsmaakje van wat deze serie allemaal voor jou in petto zal hebben? Dan is het bekijken van de onderstaande trailer alvast een goed idee!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Samantha Ware: "Door Lea Michele was het een hel op de set van 'Glee'"
Series / Celebrity

Samantha Ware: "Door Lea Michele was het een hel op de set van 'Glee'"

Het ziet er niet best uit voor actrice Lea Michele nu steeds meer collega's haar beschuldigen van wangedrag

Glee-actrice Samantha Ware beschuldigt haar voormalige collega Lea Michele ervan de show tot een "hel" te hebben gemaakt vanwege "traumatische pesterijen". Andere oud-collega's zijn ook naar voren gekomen met commentaar op het gedrag van Michele.

Maandagavond reageerde Ware op een tweet van Michele, die een bericht over de dood van George Floyd had geplaatst met de hashtag #BlackLivesMatter. "George Floyd verdiende dit niet. Dit was geen op zichzelf staand incident en het moet eindigen. #BlackLivesMatter," tweette de actrice zaterdag.

Twee dagen later citeerde Ware de tweet van Michele, met de aanvulling dat de Glee-ster gedreigd heeft tijdens de show haar pruiken als wc te gebruiken.

"Weet je nog toen je mijn eerste tv-optreden tot een hel maakte?! Omdat ik het nooit zal vergeten. Ik geloof dat je iedereen hebt verteld dat als je de kans zou krijgen, je je behoefte in mijn pruik zou doen. Door deze ervaring en heel veel andere heb ik ernstig getwijfeld over een carrière in Hollywood", tweette Ware in hoofdletters.Ware had een terugkerende gastrol als Jane Hayward in het zesde seizoen van Glee in 2015 en verscheen in 11 afleveringen. De Fox-serie was haar eerste tv-rol en daaruit volgde rollen in What / If, Chicago Med en God Friended Me.

Michele speelde Rachel Berry, een van de belangrijkste castleden gedurende alle zes seizoenen van Glee. Voor haar hoofdrol ontving ze twee Golden Globe-nominaties en één Emmy-nominatie. Sinds Glee speelde ze onder andere in Scream Queens en The Mayor.

Andere castleden van Glee, waaronder Alex Newell, Amber Riley en Dabier Snell, reageerden ook op de beschuldigingen, en steunen Ware in haar commentaar over Michele. Ware en Michele hebben nog niet gereageerd op de rel.

Lees ook: Tv-serie op Dvd: Glee (seizoen 6)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'X-Men'-karakter Quicksilver te zien in Disney+ serie 'WandaVision'?
Series / Nieuws

'X-Men'-karakter Quicksilver te zien in Disney+ serie 'WandaVision'?

Misschien is het personage opnieuw gecast en gaan we Evan Peters te zien als de held.

Acteur Evan Peters, die de rol van Quicksilver speelde in drie X-Men-films van 20th Century Fox, lijkt getekend te hebben voor een van de hoofdrollen in Disney+-serie WandaVision.

Dat meldt Murphy's Multiverse vandaag. De acteur zou getekend hebben voor een van de hoofdrollen in de serie van Disney+. Hij zou de rol eind vorig jaar al gekregen hebben en vrij snel zijn scènes opgenomen hebben.

Lees ook: 'WandaVision' van Marvel op Disney+: Dit moet je weten

Wie dan?
Welke rol Peters precies zal gaan spelen is niet duidelijk. Hij speelde in elk geval driemaal de rol van Quicksilver in de X-Men-films van Fox. Dat personage werd in het MCU gespeeld door Aaron Johnson. Die wil niet terugkeren als Quicksilver, dus wie weet is dit gewoon een hele slimme manier van Marvel Studios om dit personage te hercasten.

Lees ook: Slecht nieuws voor fans van Marvel en Disney+

Het lijkt er in elk geval op dat de Scarlet Witch haar krachten gaat gebruiken om naar een ander universum te reizen. In de serie zien we namelijk de inleiding van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zombieserie 'The Walking Dead' blijft het best bekeken op betaaltelevisiea
Series / Nieuws

Zombieserie 'The Walking Dead' blijft het best bekeken op betaaltelevisiea

Ondanks de enorme terugval in kijkcijfers blijft The Walking Dead bijzonder goed bekeken!

Sinds 2010 zendt de zender AMC The Walking Dead uit en ondanks dat de kijkcijfers in 2014 opliepen tot gemiddeld 14,4 miljoen kijkers per aflevering en seizoen 10 afsloot met gemiddeld beduidend minder kijkers, was de zombieserie in het seizoen 2019 / 2020 de best bekeken betaaltelevisie-serie van het jaar.

Volgens The Hollywood Reporter wordt dit aangetoond door de kijkcijfers van Nielsen. Met circa gemiddeld zo'n 5,4 miljoen kijkers per aflevering stak The Walking Dead boven de andere tveries van betaalde kabelzenders uit.

Elfde in totaal
Als ook de prime-time tv-series van niet-betaalzenders worden meegeteld, eindigt The Walking Dead op een elfde plaats volgens het bericht van The Hollywood Reporter. Geen wonder dat AMC blijft inzetten op de serie en de (geplande) spin-offs en tv-films.

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 11: dit moet je weten

Opvallend is dat de docu The Last Dance rond de basketbalploeg Chicago Bulls en sterspeler Michael Jordan erg goed scoorde op de zender ESPN. In Nederland is de show te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' komt met nieuwe versie populair nummer
Series / Nieuws

'The Witcher' komt met nieuwe versie populair nummer

Netflix geeft een gave nieuwe video vrij van het nummer Toss A Coin To Your Witcher.

Netflix-serie The Witcher is een van de grootste hits van de streamingdienst tot nu toe. Fans waren ook blij met de epische soundtrack van de serie. Nu is er een nieuwe versie van een van de bekendste nummers uit de serie.

Het nummer draait om Geralt die een confrontatie aanging met Filavendrel, de koning van de elfen. Het nummer heet Toss A Coin To Your Witcher en werd goed ontvangen. Er verschenen op het internet heel wat covers en alternatieve versies. Nu brengt componist Sonya Belousova, die meewerkte met Giona Ostinelli aan de soundtrack, een alternatieve pianoversie uit.

Lees ook: 'The Witcher' toont mooi moment achter de schermen

The Witcher
De serie is doorspekt met nummers, gemaakt door Jaskier. In het volgende seizoen kunnen weer genieten van Jaskier en de nieuwe lieden die hij zal maken over de avonturen van Geralt of Rivia. Dat nieuwe seizoen laat nog wel even op zich wachten. Waarschijnlijk zal pas in 2021 ergens het seizoen te zien zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hilarisch: Arrowverse-acteurs maken 'Legends of Tomorrow' belachelijk!
Series / Nieuws

Hilarisch: Arrowverse-acteurs maken 'Legends of Tomorrow' belachelijk!

Voordat de laatste aflevering van seizoen vijf uitgezonden wordt, nemen deze sterren de serie flink op de hak.

Een aantal Arrowverse-sterren hebben samengewerkt aan een grappige video waarin Legends of Tomorrow flink op de hak genomen wordt. Dit filmpje werd geplaatst in aanloop naar de laatste aflevering van het vijfde seizoen.

Legends of Tomorrow staat bekend als een serie die zichzelf niet al te serieus neemt. Daarom is het des te grappiger om de vele bekende gezichten uit andere series van CW de Legends op de hak te zien nemen.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' zorgt voor groot Constantine-plotgat

Arrowverse-sterren
De video is geplaatst door actrice Caity Lotz, die de rol van Sara Lance vertolkt in de hitserie. Lotz plaats erbij dat ze hoopt dat het filmpje mensen aan het lachen kan brengen in deze moeilijke tijden.

In de video komen onder andere Grant Gustin (The Flash) en Stephen Amell, David Ramsey, Echo Kellum en Juliana Harkavy van Arrow voorbij. Donderdag 4 juni is de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Legends of Tomorrow te zien op Netflix. De grappige video van Caity Lotz is hieronder te bekijken.Lees ook: DC's 'Legends of Tomorrow'-serie introduceert schattig nieuw personage
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze 'Stargirl' schurk Dragon King ziet er opvallend bijzonder uit
Series / Foto's

Mysterieuze 'Stargirl' schurk Dragon King ziet er opvallend bijzonder uit

Check hier de blik op Dragon King, een wel heel opvallende schurk in de serie.

DC-serie Stargirl heeft niet alleen een nieuwe held geïntroduceerd in Blue Valley. Maar het dorpje heeft er niet alleen een held bij. Er zijn ook heel wat schurken.

Vandaag hebben we de eerste blik op Dragon King. Hij is het nieuwste lid van de Injustice Society of America die we gaan zien in de aankomende vierde aflevering, Wildcat. Zoals je kan zien is hij heel mysterieus (hij heeft immers een masker op).

Lees ook: 'Stargirl' onthult het lot van Hawkman en Hawkgirl

Dragon King
Dragon King is de vader van Courtneys klasgenoot Cindy Burman. Hij is een controversiële wetenschapper die zijn gezicht verbergt. Hij doet niet alleen experimenten op zichzelf maar ook op zijn patiënten. En het personage gaat heel anders zijn dan wat we tot nu toe gezien hebben in de serie.

Lees ook: 'Stargirl' straks ook in Arrowverse-crossover?

"Dragon King is anders dan de andere personages die we gezien hebben in Stargirl tot nu toe," aldus acteur Nelson Lee. "Hij is een briljante wetenschapper, bijna methodisch in zijn obsessies. En het ergste? Hij is geduldig. Er zijn heel veel geheimen die onder zijn masker schuilgaan. Ik kan niet wachten om te ontdekken welke geheimen dat zijn."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars' brengt dit populaire personage naar live-action
Series / Nieuws

'Star Wars' brengt dit populaire personage naar live-action

We gaan een mooie toekomst zien van de Star Wars-franchise op televisie.

Disney+ heeft een goudmijn gevonden met live-action Star Wars-series. Na The Mandalorian krijgen we veel meer materiaal. Denk aan de series rond Obi-Wan Kenobi en Cassian Andor. Voeg daar nu nog maar een aan toe.

Daniel Richtman, die vaak goed zit met geruchten rond Star Wars, stelt nu dat er een serie komt waarin we een live-action versie van Grand Admiral Thrawn te zien krijgen. Thrawn is een populair personage in de comics en was ook te zien in de animatieserie Star Wars: Rebels.

Lees ook: ''The Mandalorian' krijgt straks een vrouwelijke Boba Fett'

Grand Admiral Thrawn
Thrawn werd bedacht door Timothy Zahn en maakte zijn debuut in het boek Heir to the Empire. Hij behoort tot de Chiss, en wordt in de franchise een militair commandant die werkt voor het Galactic Empire. Sterker nog, hij neemt de macht over vijf jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi.

Lees ook: Lelijke en creepy Baby Yoda op alternatief design 'The Mandalorian'

De vraag is natuurlijk in welke serie we Thrawn dan te zien gaan krijgen. Daar had Richtman geen antwoord op.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.