'Locke & Key' seizoen 2 laat wellicht langer op zich wachten

Laat tweede seizoen 'Locke & Key' op zich wachten?

In eerste instantie zou het vervolg in het voorjaar van 2021 verschijnen, maar dat is wellicht niet langer haalbaar...

Geoffrey Ketels, 2 juni 2020 om 19:11

In februari van dit jaar verscheen het eerste seizoen van de serie Locke & Key op Netflix. In maart werd meteen ook het vervolg aangekondigd. Dat tweede seizoen zou echter zomaar eens behoorlijk wat langer op zich kunnen laten wachten...
Ondanks het feit dat steeds meer landen de genomen maatregelen met betrekking tot het Coronavirus versoepelen is het zo dat de pandemie nog lange tijd haar sporen zal nalaten. Dit ook voor wat de productieschema's van nagenoeg alle series betreft. Ook voor fans van Locke & Key heeft de pandemie roet in het eten gegooid. De productie van het tweede seizoen zou tot op vandaag dan ook nog steeds stilliggen.

Releasedatum seizoen 2
In eerste instantie zou het de bedoeling zijn geweest om het tweede seizoen van Locke & Key te lanceren in het voorjaar van 2021. Er werd dan ook wederom gekeken in de richting van een release in februari of maart. Dat lijkt nu echter niet langer mogelijk te zijn. Ondanks het feit dat Netflix geen officiƫle bekendmaking heeft gedaan over de verwachte lanceringsdatum lijkt een latere datum onafwendbaar te zijn.

Inmiddels wordt er dan ook gesteld dat het tweede seizoen van Locke & Key pas ten vroegste te zien zal zijn ergens in het midden van volgend jaar. Absolute zekerheid zullen we echter pas hebben wanneer Netflix de releasedatum officieel bekend maakt.

Lees meer over: Locke and Key, serie, Netflix, series

Populair nieuws