Nieuwe spannende trailer voor Robert Downey Jr.'s HBO-serie 'Perry Mason'

Trailer voor nieuwe HBO-serie 'Perry Mason'

Duistere nieuwe trailer uitgebracht van 'Perry Mason', geproduceerd door Robert Downey Jr.

Emma Nota, 2 juni 2020 om 14:57

HBO heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de nieuwe serie Perry Mason, geproduceerd door Robert Downey Jr. Zoals te zien in de trailer is de detective-serie donker van toon en de setting jaren dertig in Los Angeles.
Matthew Rhys (The Americans) speelt in de serie de rol van Mason, een privé-detective. De serie is gebaseerd op personages van schrijver en advocaat Erle Stanley Gardner, en volgt de oorsprong van legendarische strafrechtadvocaat, Perry Mason (Rhys).

Wanneer hij de zaak van het decennium oppakt, laat Masons zoektocht de waarheid zien van een stad die zijn zaken niet op orde heeft en misschien wel een weg naar verlossing voor zichzelf.

Lees ook: Prachtige trailer historisch rechtbankdrama 'Perry Mason' van HBO

Downey Jr. ontwikkelde en produceerde de serie samen met zijn vrouw Susan Downey. Het is mede geschreven door Rolin Jones en Ron Fritzgerald. Tim Van Patten regisseert de serie, hij heeft aan veel populaire HBO-series gewerkt, zoals Game of Thrones, The Sopranos, Sex and the City en Deadwood.

De cast bestaat verder onder andere uit John Lithgow (Pet Sematary, The Crown), Tatiana Maslany (Orphan Black), Chris Chalk (Gotham) en Shea Whigham (Homecoming).

Perry Mason is te zien op HBO vanaf 21 juni.

Lees ook: Robert Downey Jr. deelt eerste beelden 'Perry Mason'!

Bron: Geektyrant

Lees meer over: Perry Mason, HBO, Robert Downey Jr, Matthew Rhys

Populair nieuws