search
'Star Trek: Lower Decks' wordt grappigste Trek ooit
Series / Nieuws

'Star Trek: Lower Decks' wordt grappigste Trek ooit

Er wordt een hele grappige serie gemaakt in de Star Trek-franchise voor CBS All Access.

Maker Akiva Goldsman is verantwoordelijk voor Star Trek: Lower Decks. Het is de eerste nieuwe animatieserie in de franchise in decennia en meteen eentje die mede gemaakt wordt met schrijver Mike McMahan.

Volgens Goldsman wordt het een heel erg grappige serie. Eentje die gemaakt wordt door een "genie", namelijk McMahan. Goldsman geeft daarmee voor het eerst in tijden details over de serie en wat deze ons gaat brengen.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks' speelt zich af in 2380

Star Trek: Lower Decks
"Ik zie letterlijk niet hoe de serie grappiger zou kunnen zijn. Er ging een test reel rond op kantoor en die heb ik niet gezien en dat vind ik jammer. Maar ik heb foto's gezien en de pitches zijn echt grappig. Letterlijk is de pitch die ik hiervoor heb gehoord een van de grappiste dingen die ik ooit gehoord heb. Ik bedoel, het is echt fantastisch. Ik vind Mike McMahan een genie."

De serie speelt zich af op de lage dekken van de U.S.S. Cerritos, een onbelangrijk schip in de armada van Starfleet. We volgen de bemanning van een schip die niet zo belangrijk is als de helden die we normaal zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen