search

Ons nieuws van vrijdag 5 juni 2020

Wie is het nieuwe Marvel-personage U.S. Agent uit 'The Falcon and The Winter Soldier'?
Series / Video/clip/featurette

Wie is het nieuwe Marvel-personage U.S. Agent uit 'The Falcon and The Winter Soldier'?

Nieuw personage uit de aankomende Marvel-serie beter in beeld in heldere video.

In augustus zou The Falcon and The Winter Soldier moeten gaan starten op Disney+. Of dit gaat gebeuren is nog steeds de vraag. Een opvallend details aan de Marvel-serie is in ieder geval dat we het nieuwe personage U.S. Agent krijgen te zien.

De rol van U.S. Agent of alter ego John Walker wordt gespeeld door Wyatt Russell, bekend van onder meer zijn rol in de film Overlord en hij is de zoon van bekend acteurs Kurt Russell en Goldie Hawn. Zijn personage is een aparte in de Marvel-wereld.

Gestart als supervillain Super-Patriot
In 1986 werd hij geïntroduceerd als een de supervillain Super-Patriot, als een soort tegenovergesteld personage van Steve Rogers a.k.a. Captain America. Ook werd Walker ook Captain America om later de heldennaam U.S. Agent te krijgen.

Lees ook: Geheime rol in 'The Falcon and The Winter Soldier' onthuld?

Hieronder meer uitleg over U.S. Agent uit de comics. Hoe hij wordt neergezet in The Falcon and The Winter Soldier is uiteraard nog onbekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' seizoen 7: dit moet je weten
Series / Featured

'The Flash' seizoen 7: dit moet je weten

De The CW-serie heeft al heel wat details vrijgegeven over het aankomende seizoen.

The CW brengt ons een zevende seizoen van The Flash. Het is tot nu toe de meest populaire serie in het Arrowverse. Maar wat weten we al over het zevende seizoen?

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het zevende seizoen van The Flash. De serie eindigt misschien wel met deze reeks, want het contract van acteur Grant Gustin loopt af. Gezien de kijkcijfers kan het natuurlijk ook dat men gewoon door wil.

De releasedatum
The CW laat normaalgesproken de nieuwe seizoenen van start gaan in oktober. De opnames beginnen vaak eind juni of begin juli. Maar de pandemie steekt daar waarschijnlijk een stokje voor.

Lees ook: Het Arrowverse gaat pas weer in 2021 verder

Het vermoeden is nu dat de productie van de serie pas in het najaar van start gaat, waarmee een première misschien wel tot begin volgend jaar op zich laat wachten. De verwachting is dat het nieuwe seizoen pas in september opgenomen wordt.

Het verhaal
Het zesde seizoen zou moeten eindigen met een grote twist rond Eobard Thawne, ofwel Reverse-Flash. Helaas eindigde het seizoen iets anders dan gepland (en drie afleveringen te vroeg). Het nieuwe seizoen zal in elk geval kijken hoe Reverse-Flash terugkeert na de Crisis on Infinite Earths.

Lees ook: 'The Flash' krijgt wel heel spannende schurk in zevende seizoen

Een groot plotpunt kijkt naar de Speed Force-problemen voor Barry Allen. Hoe die ook hersteld wordt, op dit moment zien we dat Barry en alle andere Speedsters langzaamaan hun krachten beginnen te verlizen. Verder gaat het Mirrorverse-verhaal ook verder, en zien we hoe Iris, Kamilla en Singh daar vastzitten.

Grote schurk
In eerdere seizoenen was er altijd een hint naar de toekomstige grote schurk. Eric Wallace, de showrunner van de serie, liet onlangs al weten dat Barry en zijn maten het dit nieuwe seizoen vooral op moeten nemen tegen Godspeed.

Lees ook: Krijgt 'The Flash' nog meer Aquaman-verwijzingen?

We zagen hem al gedurende het hele zesde seizoen meermaals langskomen. Dan kwam er weer een drone voorbij die op hem leek. En hoewel Barry dacht Godspeed definitief verslagen te hebben, blijkt nu dat er nog een echte afrondende strijd moet komen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe streamingdienst Quibi nu al in flinke problemen
Series / Nieuws

Nieuwe streamingdienst Quibi nu al in flinke problemen

Reese Witherspoon krijgt 6 miljoen dollar terwijl het personeel ontslagen wordt.

De nieuwe streamingdienst Quibi heeft de nodige opstartproblemen ondervonden. Nu blijkt dat er flink wat ontslagen bij het bedrijf gaan vallen, terwijl Reese Witherspoon zes miljoen dollar betaald krijgt voor het inspreken van een natuurdocumentaire.

Er is zo'n 1,7 miljard dollar geïnvesteerd in Quibi, maar mede door het coronavirus blijkt de mobiele streamingdienst nog geen succes. Een week na de lancering stond de app al niet meer in de top 50 meest gedownloade iPhone apps. Momenteel staat Quibi niet eens meer in de lijst van 200 meest gedownloade apps.

Lees ook: Streamingdienst Quibi gaat afleveringen gratis op YouTube zetten

Onzekere toekomst voor Quibi
Des te schrijnender is het enorme salaris wat Reese Witherspoon ontvangen lijkt te hebben voor haar stem bij Fierce Queens, wat ook nog eens een van de slechtst bekeken programma's van het platform is. Quibi ontkent zelf de hoogte van het salaris van Witherspoon en zegt er alles aan te doen om geen mensen te ontslaan.

Page Six meldt echter van betrouwbare bronnen gehoord te hebben dat Witherspoon wel degelijk dit salaris heeft ontvangen. De toekomst lijkt hoe dan ook onzeker voor Quibi. Het wordt nog een moeilijke strijd voor het bedrijf om een vaste plek te krijgen in het huidige streaminglandschap.

Lees ook: Nieuwe streamingdienst Quibi nu al in opspraak
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lili Reinhart (Riverdale) verrast fans na breuk met Cole Sprouse
Series / Celebrity

Lili Reinhart (Riverdale) verrast fans na breuk met Cole Sprouse

De jonge actrice heeft bekend gemaakt dat ze een trotse biseksuele vrouw is...

Geoffrey Ketels
Toeval of niet, maar kort na de breuk met mede-acteur Cole Sprouse komt de mooie Lili Reinhart (Riverdale) uit de kast. De actrice heeft via social media bekend gemaakt dat ze biseksueel is.

"Ik heb dit tot dusver nog nooit publiekelijk verteld, maar ik ben een trotse biseksuele vrouw". Met deze woorden verraste Reinhart haar fans. Bovendien liet ze ook nog optekenen dat ze op woensdagmiddag zou aansluiten bij een zogenaamde LHBTQ-mars voor Black Lives Matter. De actrice riep haar fans bovendien op om de mars ook bij te wonen.

Lees ook: Bevestigd: Populair Riverdale-koppel echt uit elkaar

Breuk met Cole Sprouse
De voorbije week raakte bekend dat Reinhart en haar Riverdale-collega Cole Sprouse na drie jaar een punt hadden gezet achter hun relatie. Verschillende bronnen, waaronder de New York Post gaven daarbij aan dat de breuk reeds plaats zou hebben gevonden voor de uitbraak van het Coronavirus. De twee zouden de quarantaine dan ook individueel hebben doorgebracht.

Of er een nieuwe liefde in het spel is voor één van beiden is momenteel nog niet bekend. Insiders lieten wel reeds optekenen dat ze in een goede verstandhouding uit elkaar zijn gegaan en nog steeds goede vrienden zijn.

Lees ook: Skeet Ulrich: "Riverdale werd saai"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe opnames 'WandaVision'-serie gaan al snel van start
Series / Nieuws

Nieuwe opnames 'WandaVision'-serie gaan al snel van start

De productie van de Marvel-serie 'WandaVision' wordt snel hervat.

In navolging op het 'afrondingsfeestje' dat werd gehouden afgelopen maart, lijkt het erop dat er toch nog wordt gewerkt aan MCU-serie WandaVision. Volgens de Tampa Bay Comic Convention zou eregast Paul Bettany namelijk hebben afgezegd omdat hij in juli moet opdagen voor nieuwe opnames van de serie.

Lees ook: 'WandaVision' van Marvel op Disney+: Dit moet je weten

Hoewel de initiële opnames van de serie waren afgerond, is het bij een grootschalig project als WandaVision niet meer dan normaal dat er reshoots worden gedaan. Het is echter onbekend wat en hoeveel er opnieuw moet worden gefilmd.

WandaVision speelt zich af in de jaren '50 en laat zien hoe Elizabeth Olsen en Paul Bettany als Scarlet Witch en Vision hun tijd als net gezinnetje doorbrengen. De serie moet een mengeling worden van klassieke sitcoms en de filmstijl van het MCU. Hoe dat zal uitpakken, zien we later dit jaar op Disney+.

Oude bekenden keren terug
In de serie zien we de terugkeer van Kat Dennings naar het MCU als Darcy Lewis, een personage dat te zien was in de eerste twee Thor-films. Tevens is er een rol weggelegd voor Randall Park als FBI-agent Jimmy Woo, een personage uit Ant-Man and the Wasp. Nieuwkomers zijn Kathryn Hahn en Teyonah Parris. Laatstgenoemde speelt de volwassen versie van Monica Rambeau, een personage dat we als kind zagen in Captain Marvel.

Lees ook: Gave concept art 'WandaVision' van Marvel Studios onthuld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Captain Kirk toch weer terug voor meer 'Star Trek'?
Series / Nieuws

Captain Kirk toch weer terug voor meer 'Star Trek'?

Acteur William Shatner zei jarenlang nee tegen de rol, maar staat er nu toch voor open.

Lang zei hij nee, maar William Shatner blijkt nu toch open te staan om terug te keren als James T. Kirk. Hij heeft wel wat voorwaarden, vertelt hij tijdens een onthullend interview met Metro UK.

Shatner sprak met Metro UK over Star Trek, de franchise die decennia geleden met hem in de hoofdrol debuteerde. Shatner stond er lang niet voor open om terug te keren, omdat het verhaal van Kirk volgens hem wel verteld is nu. Maar tegenwoordig denkt de acteur er anders over.

Lees ook: Helaas! William Shatner keert niet terug in 'Star Trek'

Terugkeer als Kirk
Shatner wil wel terugkeren: "Als ze het schrijven en het is redelijk, dan wil ik wel terugkeren als Captain Kirk. Maar ik zou geen serie willen maken. Als de rol goed geschreven is en het meer is dan gewoon een cameo, meer dan gewoon een moment voor mij om mijn gezicht te moeten laten zien, dan wil ik het wel."

Daarmee houdt hij er nu een heel ander standpunt op na dan kortgeleden, toen hij nog dit zei:


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Lower Decks' wordt grappigste Trek ooit
Series / Nieuws

'Star Trek: Lower Decks' wordt grappigste Trek ooit

Er wordt een hele grappige serie gemaakt in de Star Trek-franchise voor CBS All Access.

Maker Akiva Goldsman is verantwoordelijk voor Star Trek: Lower Decks. Het is de eerste nieuwe animatieserie in de franchise in decennia en meteen eentje die mede gemaakt wordt met schrijver Mike McMahan.

Volgens Goldsman wordt het een heel erg grappige serie. Eentje die gemaakt wordt door een "genie", namelijk McMahan. Goldsman geeft daarmee voor het eerst in tijden details over de serie en wat deze ons gaat brengen.

Lees ook: 'Star Trek: Lower Decks' speelt zich af in 2380

Star Trek: Lower Decks
"Ik zie letterlijk niet hoe de serie grappiger zou kunnen zijn. Er ging een test reel rond op kantoor en die heb ik niet gezien en dat vind ik jammer. Maar ik heb foto's gezien en de pitches zijn echt grappig. Letterlijk is de pitch die ik hiervoor heb gehoord een van de grappiste dingen die ik ooit gehoord heb. Ik bedoel, het is echt fantastisch. Ik vind Mike McMahan een genie."

De serie speelt zich af op de lage dekken van de U.S.S. Cerritos, een onbelangrijk schip in de armada van Starfleet. We volgen de bemanning van een schip die niet zo belangrijk is als de helden die we normaal zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
En weer neemt 'Legends of Tomorrow' afscheid van een bekend personage
Series / Nieuws

En weer neemt 'Legends of Tomorrow' afscheid van een bekend personage

Er verdwijnt weer een castlid van de serie Legends of Tomorrow en weer een oudgediende.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Legends of Tomorrow zond deze week de seizoensfinale uit. Het vijfde seizoen is daarmee klaar, en precies zoals gepland, omdat de productie afgerond was voordat de coronacrisis uitbrak.

Nu neemt de serie afscheid van een van zijn langst aanwezige castleden. Specifiek gaat het om Maisie Richardson-Sellers, wiens personage Charlie uit de serie geschreven werd. Daar vertelde showrunner Phil Klemmer over tijdens een interview met TV Line.

Lees ook: Hilarisch: Arrowverse-acteurs maken 'Legends of Tomorrow' belachelijk!

Bevredigend einde
Volgens Klemmer was men al de hele tijd van plan om afscheid te nemen van het personage. Er is gekozen om haar een bevredigend einde te gunnen, maar tegelijk om de deur open te laten voor actrice Richardson-Sellers.

Lees ook: 'Legends of Tomorrow' zorgt voor groot Constantine-plotgat

"Dit is iets waar we al ruim een jaar aan hebben gewerkt. We wisten dat [Maisie] haar eigen stempel wil drukken als filmmaker, en dat stond ons toe om een verhaal te maken dat haar een bevredigende conclusie gaf. De finale ging daarom helemaal om haar. Het was voor mij bitterzoet, maar het mooie is dat mensen die terug willen keren, kunnen dat."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-theorie: is dit waarom Rick Grimes zo lang vermist is?
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-theorie: is dit waarom Rick Grimes zo lang vermist is?

Waarom liet hij zich zo lang niet zien en niks van zich horen tegenover zijn geliefde Michonne?

Een fan heeft een nieuwe theorie over The Walking Dead en waarom Rick Grimes zo lang niet te zien was. Hij verdween in de serie zes jaar voor de gebeurtenissen van het tiende seizoen en is al een tijd niet meer te zien geweest.

Sterker nog, de verdwijning van Rick is de reden voor het vertrek van Michonne uit de serie. Een nieuwe theorie van fans gaat over waarom Rick zo lang niet te zien was.

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 11: dit moet je weten

Lang genezen
"Wat als een van de redenen waarom Rick zo lang niet te zien was, ligt in het feit dat hij zo ernstig gewond was. Hij verloor immers veel bloed en werd van de brug geblazen om in een woeste rivier terecht te komen. Hij zou misschien tijdelijk niet meer kunnen lopen. Ik denk dat we dit vooral gaan ze in de eerste film, een beetje zoals Dark Knight Rises."

Lees ook: 'The Walking Dead' krijgt megastrijd in seizoensfinale

Dit idee zou zomaar eens kunnen kloppen. Rick is immers gevangen genomen door de CRM en zal misschien uiteindelijk moeten ontkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.