search
Shoreh Aghdashloo en Steven Strait gecast in Syfy's 'The Expanse'
Series / Nieuws

Shoreh Aghdashloo en Steven Strait gecast in Syfy's 'The Expanse'

Een spannende nieuwe serie van Syfy en Alcon TV.

Syfy en Alcon TV hebben aangekondigd dat Steven Strait (Magic City) en de Oscar-genomineerde actrice Shoreh Aghdashloo (House of Sand and Fog) de hoofdrollen zullen spelen in The Expanse, de 10-delige ruimte-opera gebaseerd op de gelijknamige boekenserie. De serie zal ergens in 2015 worden uitgezonden.


Strait speelt Holden, een officier op een vaartuig genaamd 'The Canterbury' dat ijs vervoert. Holden is een geboren leider die niet blij is met de verantwoordelijkheid die hij draagt, maar weinig keus heeft wanneer hij verzeild raakt in een gevaarlijk complot. Aghdashloo speelt de rol van Chrisjen Avasarala, een slim en gepassioneerd lid van een familie politici, die een machtige politieke positie bekleed op Aarde.

Eerder werd al aangekondigd dat Thomas Jane (Hung), The Punisher) de rol zal spelen van rechercheur Miller, een inwoner van de 'Asteroid Belt' tussen Mars en Jupiter.

The Expanse is een spannende serie die zo'n 200 jaar in de toekomst afspeelt. In de serie wordt een jonge vrouw vermist, die opgespoord wordt door een keiharde rechercheur (Jane) en een afvallige kapitein (Strait). De twee moeten het zonnestelsel afreizen om het grootste complot in de geschiedenis van de mensheid te ontrafelen.

Terry McDonough (Breaking Bad, Suits) zal de eerste twee afleveringen van The Expanse regisseren. Scenaristen-duo Mark Fergus en Hawk Ostby (Children of Men) schreven de pilot en zullen de serie ook produceren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen