Krijgen we toch een ander tweede seizoen van The Mandalorian?

'Pedro Pascal meer in 'The Mandalorian' te zien'

Hij was nauwelijks in het harnas te vinden, maar dat zou veranderen met het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 6 juni 2020 om 12:07

Een belangrijk element uit The Mandalorian was dat we Din Djarin nooit kregen te zien. Daardoor was het ook mogelijk om diverse stuntmannen in het kostuum te laten kruipen. Het gerucht gaat nu dat we in het tweede seizoen toch meer momenten van Pedro Pascal in het harnas krijgen.
Pedro Pascal is de ster van de serie. Hij staat bovenaan de credits en is te horen als Din. Maar we zagen hem bijna niet. Sterker nog, het grootste deel van de fysieke verschijningen van Din Djarin was gespeeld door Lateef Crowder en Brendan Wayne. De uitzondering is een moment in de finale waarin Din zijn helm afdoet.

Lees ook: 'Star Wars' brengt dit populaire personage naar live-action

Vaker te zien
Volgens Bespin Bulletin is Pascal vaker in het kostuum te zien. Het is niet zeker waarom precies, omdat de drie performers Din Djarin heel effectief tot leven brachten. Een theorie is dat Din Djarin dit seizoen vaker zijn helm af zal doen.

Lees ook: ''The Mandalorian' krijgt straks een vrouwelijke Boba Fett'

Ook is het mogelijk dat Pascal meer kansen wilde hebben om het personage echt geheel te omarmen. Wat het ook wordt: het tweede seizoen van de serie is in oktober te zien.

Bron: Bespin Bulletin

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Pedro Pascal

Populair nieuws