search
Finale 'The Walking Dead' doet je mond openvallen
Series / Nieuws

Finale 'The Walking Dead' doet je mond openvallen

Het wordt een hele unieke, opwindende ervaring, de seizoensfinale dit keer.

Je mond gaat openvallen van de finale van het tiende seizoen van The Walking Dead. Dat belooft regisseur Greg Nicotero ons. De aflevering, die eigenlijk op 12 april te zien had moeten zijn, wordt op een zeker moment uitgezonden.

Dat hangt op dit moment af van de ontwikkelingen rond het coronavirus. Als de boel tegen blijft vallen, kan het nog wel even duren eer filmproducties hervat worden. Dan kan je er dus op rekenen dat het nog even duurt voordat de finale er is, want die moet op kantoor bij Warner Bros. Television afgemaakt worden.

Lees ook: 'The Walking Dead'-theorie: is dit waarom Rick Grimes zo lang vermist is?

Favoriete aflevering
"Het is een van mijn favoriete afleveringen van het seizoen," vertelde Nicotero. "Wat zo mooi is aan onze serie, en waar Angela [Kang, showrunner] zo goed in is, is het momentum van het verhaal echt vasthouden. Toen we iedereen achterlieten, zag je Beta en de horde de toren omsingelen. En de finale gaat op dat moment verder."

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 11: dit moet je weten

We zullen dus zien dat Judith Grimes, Negan, Father Gabriel en de andere overlevenden in de val zitten in een ziekenhuistoren. Een legioen van zombies, geleid door Whisperer Beta, zal hen proberen op te eten. Om aan de verdoemenis te ontsnappen, moeten Daryl, Carol, Kelly en de rest de horde infiltreren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen