Amazon Prime Video voegde deze topseries toe

Amazon Prime Video voegde deze topseries toe

Je kan weer wat moois streamen bij Amazon Prime Video deze week.

Jim Pedd, 7 juni 2020 om 14:16

Mocht je benieuwd zijn wat er allemaal nieuw verscheen op Amazon Prime Video, dan hebben wij goed nieuws voor je. Vandaag zetten we namelijk weer de nieuwe series op een rij.
In dit weekoverzicht tref je opmerkelijk weinig nieuw materiaal aan. Na enkele weken vol nieuwe content, die ons toch wel verbaasden met alle nieuwigheden en de hoeveelheid, ligt de focus bij de streamingdienst nu ogenschijnlijk op het toevoegen van enkele grote titels en minder klein grut.

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (8 seizoenen): Terwijl de ninja’s op zoek zijn naar meester Wu wil een gevaarlijke nieuwe motorbende die zichzelf Zonen van Garmadon noemt de bovennatuurlijke Oni-maskers stelen om de Koning van de Schaduwen zelf te laten herrijzen: heer Garmadon. Deze keer zijn de ninja’s wellicht niet in hun element…
Keeping Up with the Kardashians (8 seizoenen): Ontmoet de moderne Brady Bunch van Hollywood. Het eerste seizoen van Keeping Up With the Kardashians introduceert de eigenzinnige familie Kardashian en hun ongeremde Hollywood-leven aan de kijker.
Siren (2 seizoenen): Zeemeerminnen brengen chaos naar een klein kuststadje.
El Presidente (1 seizoen): Sergio Jadue, een simpele bestuurder van een eenvoudige voetbalclub in Chili, wordt onverwacht voorzitter van de Chileense voetbalbond. Dronken van macht wordt hij de protegé van voetbalpeetvader Julio Grondona en de sleutel van de FBI om de grootste corruptiezaak in de voetbalwereld aan te pakken en de voorzitters van alle Zuid-Amerikaanse voetbalbonden achter.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht

Populair nieuws