search
De series deze week nieuw op Netflix!
Series / Nieuws

De series deze week nieuw op Netflix!

De voorbije week verschenen op Netflix weer heel wat nieuwe, interessante series en seizoenen...

Geoffrey Ketels
Ook tijdens de eerste week van de maand juni verschenen er terug enkele nieuwe series en seizoenen op Netflix. Daar zaten weer enkele bekende namen tussen die we graag op deze pagina voor jullie op een rijtje zetten.

1.) Fuller House (seizoen 5)
Het was voor de fans van de serie Fuller House even wachten tot de laatste afleveringen zouden verschijnen, maar dat is nu wel degelijk het geval. De finale afleveringen van het vijfde seizoen van Fuller House zijn vanaf dinsdag 2 juni 2020 te bekijken op Netflix.



2.) 13 Reasons Why (seizoen 4)
Op vrijdag 5 juni 2020 verscheen op Netflix ook het vierde en tevens laatste seizoen van 13 Reasons Why. Ondanks het feit dat de serie stevige kritiek kreeg, onder meer voor het tonen van verschillende nogal expliciete verkrachtingsscènes kan de reeks rekenen op heel wat lovende kritieken. Het laatste seizoen van 13 Reasons Why is in ieder geval vanaf nu te bekijken op Netflix.



3.) Over Water (seizoen 1)
Ook op vrijdag 5 juni 2020 verscheen op Netflix het eerste seizoen van de serie Over Water. Deze serie van Belgische bodem vertelt het verhaal van de voormalige TV-ster John Beckers. Hij krijgt een nieuwe kans om zijn leven terug op de rails te krijgen door te gaan werken voor het bedrijf van zijn schoonvader. Al snel wordt duidelijk dat het er ook in die wereld echter lang niet altijd even eerlijk aan toegaat.



4.) Vikings (seizoen 6)
Vrijdag 5 juni was een goede dag voor abonnees van streamingdienst Netflix. Op deze dag verschenen namelijk ook de eerste 10 afleveringen van het zesde seizoen van Vikings op de streamingdienst. Deze afleveringen waren in Nederland eerder ook al te bekijken via Ziggo Movies & Series. Wanneer de laatste 10 afleveringen op Netflix zullen verschijnen is momenteel nog niet bekend.



Buiten de bovenstaande series verschenen er ook nog wat andere titels op Netflix de voorbije week. Het ging hierbij om de volgende:

- The Real Houswives of New York City (seizoen 2) (1 juni)
- The Titan Games (seizoen 1) (1 juni)
- Queer Eye (seizoen 5) (5 juni)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen