search
Videoland brengt je deze nieuwe series!
Series / Streaming-diensten

Videoland brengt je deze nieuwe series!

Het is een leuke week geweest op de Nederlandse streamingdienst Videoland.

Er verscheen weer heel wat nieuws op streamingdienst Videoland. Vandaag zetten we alle nieuwe content voor je op een rij in ons weekoverzicht.

Siren (2 seizoenen): Bristol Cove is een kustplaats die bekend staat om zijn legende: het zou ooit de thuishaven van zeemeerminnen zijn geweest. De komst van een mysterieus meisje bevestigt dit verhaal en de strijd tussen de mens en de zeemeerminnen krijgt een grimmige wending.
Devils (1 seizoen): In 2011 is het hoofd van handel van de Londense NYL-bank, Massimo Ruggero, betrokken bij een schandaal. De plotselinge dood van een collega zet alles op zijn kop. Massimo is vastbesloten om de waarheid te achterhalen en ontdekt een stille oorlog achter de Europese crisis.
Bondi Vet (5 seizoenen): We volgen dierenarts Chris Brown van de prachtig gelegen dierenkliniek bij Bondi Beach in Sydney.
De Luchtpolitie (1 seizoen): We volgen de afdeling Luchtsteun van de Belgische politie. De camera's op de politiehelikopters zorgen ervoor dat je alles van dichtbij ziet.


Nieuwe afleveringen
Er verschenen van de volgende series nieuwe afleveringen.

The Blacklist (S06E14): Liz en Red proberen de grootste criminelen te pakken.
Nancy Drew (S01E18): Tiener Nancy Drew is een briljante amateurdetective. Als haar moeder komt te overlijden, gaan haar plannen om te studeren niet door en besluit ze te stoppen met haar speurwerk. Maar dan wordt een rijke vrouw vermoord en valt de verdenking op Nancy en vier leeftijdsgenoten.
Lego Masters (S01E08): De finale van Lego Masters!
Goedele on Top (S03E14): Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als Temptation Island, aan de koffiemachine, in het café of online. Daarom krijgt het grote feest der verleiding een digitaal staartje met 'Goedele on Top'. Goedele Liekens praat na met de meest markante kandidaat uit de aflevering.
Eigen Huis en Tuin (S37E23): Transformeer je huis en tuin!
All You Need Is Love (S12E14): Robert ten Brink helpt met de liefde.
Love Island Australia (S02E01): Australisch realitydatingprogramma waarin sexy, jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa.
Ex on the Beach: Double Dutch (S06E09): Kan je een sexy ex weerstaan? Deze singles proberen het!
Beter Laat Dan Nooit (S02E06): Televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin maken samen met presentatrice Katja Schuurman een reis.
Ik Weet Er Alles Van (S02E04): Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen.
De Bachelorette (S01E04): Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden? Kijk nu elke week een nieuwe aflevering!
Videoland Viewing Party: De Bachelorette (S01E03): Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen