search
3 grote nieuwe HBO-series die het gat van 'Game of Thrones' moeten opvullen
Series / Featured

3 grote nieuwe HBO-series die het gat van 'Game of Thrones' moeten opvullen

Weet jij welke nieuwe HBO-series er komende tijd zullen verschijnen die mogelijk niet zo populair worden als Game of Thrones?

Op de Amerikaanse zender HBO verschijnen doorlopend grote nieuwe tv-series met vaak ook opvallende namen. Hieronder drie series die komende periode verschijnen en misschien wel in de voetsporen treden van Game of Thrones.

Perry Mason (21 juni 2020)
Deze miniserie van regisseur Tim Van Patten en met namen als Matthew Rhys, Tatiana Maslany en John Lithgow verschijnt nog deze maand op HBO en is mede geproduceerd door Robert Downey Jr.

Perry Mason is gebaseerd op meerdere verhalen rond het personage en gaat over strafrechtadvocaat Perry Mason die zich bezighoudt met een sensationeel proces rond de ontvoering van kinderen. Zijn onderzoek brengt grote gevolgen met zich mee voor Mason, zijn cliënt en de stad zelf.



Lovecraft Country (augustus 2020)
Deze scifiserie is onder meer gemaakt door uitvoerend producenten Jordan Peele, Misha Green en J. J. Abrams. Het belooft een serie te worden waarin racisme in de jaren 50 van vorige eeuw wordt gekoppeld aan angstaanjagende monsters die zo uit een boek van H. P. Lovecraft kunnen komen.

Lovecraft Country moet in augustus dit jaar debuteren en heeft rollen voor onder meer Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell en Courtney B. Vance.



The Nevers (2021)
Deze sciencefictiondramaserie komt van The Avengers-regisseur Joss Whedon. The Nevers wordt omschreven als een episch sciencefictiondrama over een bende Victoriaanse vrouwen die ongewone vaardigheden hebben, meedogenloze vijanden tegenkomen en een missie vinden die de wereld zou kunnen veranderen.

Er zijn rollen voor onder meer Laura Donnelly, Olivia Williams, James Norton en Tom Riley. De opnames zijn mogelijk al afgerond.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen