search

Ons nieuws van maandag 8 juni 2020

Ook tweede seizoen 'Over Water' verschijnt binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Ook tweede seizoen 'Over Water' verschijnt binnenkort op Netflix!

Het eerste seizoen van de Belgische serie is nog maar net aan de streamingdienst toegevoegd...

Geoffrey Ketels
Het eerste seizoen van de Belgische dramaserie Over Water werd nog maar voorbije vrijdag, 5 juni 2020 aan streamingdienst Netflix toegevoegd of het tweede seizoen zit er al aan te komen.

Over Water vertelt het verhaal van de voormalige tv-ster John Beckers die is afgekickt van de drank. Echter lijkt hij nu een andere, gevaarlijke obsessie te hebben gevonden. Toen hij ging werken voor het bedrijf van zijn schoonvader had hij gedacht een compleet nieuw leven te kunnen beginnen, maar dat pakte al snel compleet anders uit.

Lees ook: Nieuw op Netflix: De Belgische dramaserie 'Over Water' seizoen 1

Tweede seizoen
We gaan geen spoilers verklappen in dit nieuwsartikel, maar het is bij de meeste mensen ongetwijfeld wel bekend dat er ook reeds een tweede seizoen van deze serie is verschenen. Het was dan ook voor fans van de reeks vooral afwachten of ook deze door Netflix zou worden toegevoegd. Op de bevestiging hiervoor was het niet lang wachten.

Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat het tweede seizoen van Over Water wel degelijk op haar streamingdienst zal verschijnen en dat ook nog eens veel sneller dan je mogelijks zou denken! Het tweede seizoen verschijnt namelijk reeds op Netflix op 3 juli van dit jaar!

Heb je nog helemaal niets gezien van Over Water en ben je toch een beetje benieuwd geworden? Bekijk dan het volledige eerste seizoen op Netflix of check even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'Batwoman' een nieuw personage zoekt
Series / Nieuws

Waarom 'Batwoman' een nieuw personage zoekt

En waarom er dus niet gekeken wordt naar simpelweg een heel ander actrice.

Het is een moeilijke tijd voor fans van de serie Batwoman. Actrice Ruby Rose stapte na een seizoen als Kate Kane op. En nu al wordt er gezocht naar een nieuw personage om het stokje van Kate Kane over te nemen en een nieuwe actrice voor de rol.

Showrunner Caroline Dries legt nu uit waarom er gezocht wordt naar een nieuwe hoofdpersoon en niet alleen naar een nieuwe hoofdrolspeelster. "Om eerlijk te zijn, heb ik wel echt even overwogen om de weg van de soapserie te kiezen, vooral omdat we al een paar afleveringen geschreven hadden."

Lees ook: 'Batwoman' gaat zo om met het vertrek van Ruby Rose

Moeilijke weg
Maar er is gekozen voor de moeilijke weg. "We dachten er nog even langer over na en Greg [Berlanti, producent] heeft me echt geholpen om deze beslissing te maken, omdat hij hier slimmer in is dan ik dat ben. Maar hij zei: 'weet je, ik denk dat we het personage een reboot moeten geven'. En dus respecteren we nu alles dat Ruby Rose in het personage Kate Kane gestopt heeft."

Lees ook: Ruby Rose stopte geheel onverwacht met 'Batwoman': nu vertelt ze waarom

Er wordt nu hard gezocht naar een nieuw personage om het roer over de serie over te nemen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' gaat gewoon in oktober verder
Series / Nieuws

'The Mandalorian' gaat gewoon in oktober verder

Het ziet er goed uit voor fans van de Disney+-serie The Mandalorian.

Je hoeft je als je fan bent van The Mandalorian echt geen zorgen te maken. De Disney+-serie zal gewoon in oktober te zien zijn. Dat belooft maker Jon Favreau vandaag in een interview.

Het eerste seizoen had gelukkig niet te veel band met de oorspronkelijke Star Wars-trilogie. De show deed iets nieuws en iets anders. En dat maakt dat we heel erg uitkijken naar het tweede seizoen. Dat is gelukkig niet vertraagd door het coronavirus.

Lees ook: 'Pedro Pascal meer in 'The Mandalorian' te zien'

Tweede seizoen
"We hebben genoeg geluk gehad om de opnames afgerond te hebben voor de lockdown. Dus dankzij de technologiefocus van Lucasfilm en ILM, kunnen we van een afstand en thuis de visuele effecten maken. De serie komt, zoals gepland, op Disney+ te staan in oktober, en bouwt voort op de dingen die mensen hopelijk mooi vonden van het eerste seizoen. Dit voelt niet als het volgende seizoen, maar alsof het werk verdergaat," aldus Favreau.

Lees ook: 'Star Wars' brengt dit populaire personage naar live-action

In de tweede reeks gaan we meer zien van Baby Yoda en Mando.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Problemen voor serie 'Law & Order: Hate Crimes'
Series / Nieuws

Problemen voor serie 'Law & Order: Hate Crimes'

De serie zou mogelijk niet geschikt bevonden worden voor televisiezender NBC.

De serie Law & Order: Hate Crimes zal misschien niet te zien zijn op NBC. De serie heeft iets te grof taalgebruik en gaat daarom mogelijk direct naar streamingdienst Peacock. Die wordt binnenkort gelanceerd.

Het idee achter Hate Crimes is dat deze in de voetsporen van stapt. Die is populairder dan de oorspronkelijke serie en vernieuwd voor nog eens drie seizoenen. Waarmee de serie op 24 seizoenen (!) uit gaat komen. SVU draait om misdrijven van seksuele aard, misbruik en misdaden die te maken hebben met kinderen, ouderen en mindervaliden. Hate Crimes draait om discriminatoire misdrijven, gebaseerd in ras, religie en seksualiteit.

Grof taalgebruik
Volgens maker Warren Leight, die dienst doet als showrunner, zou de serie misschien geschikter zijn voor Peacock. "Ik denk dat het daar beter past. De taal die mensen gebruiken als ze dit soort hate crimes plegen, is niet acceptabel op netwerktelevisie en dat is een interessante overweging om te maken."

Wanneer de serie te zien is, weten we nog niet zeker.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Loki' van Disney+: Dit moet je weten
Series / Featured

Marvel-serie 'Loki' van Disney+: Dit moet je weten

Wat weten we eigenlijk allemaal al? Dit vertellen we je over de aankomende serie.

Er is geen houden aan de halfbroer van Thor, Loki. Zelfs al leek hij dood te gaan in Avengers: Infinity War, hij keert gewoon terug met een eigen serie op Disney+. In dit artikel vertellen we je alles wat je over de serie moet weten.

Loki is een serie die draait om een alternatieve versie van de schurk. Om specifiek te zijn de versie die wist te ontkomen in Avengers: Endgame en met de Tesseract terug in de tijd reisde.

Lees ook: Marvel-serie 'Loki' van Disney+ krijgt een seizoen 2!

Wanneer te zien?
De serie staat gepland voor release in de lente van 2021. De opnames kwamen echter stil te liggen door het coronavirus, waardoor deze release onzeker is geworden. Het zou goed kunnen dat men uitstelt. Hoe dan ook moet de serie rond dezelfde tijd als de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness uitkomen.

Lees ook: Marvel-serie 'Loki' is puur toevallig ontstaan

Wie zitten erin?
De enige acteur waarvan we weten wie hij speelt, is Tom Hiddleston. Hij speelt natuurlijk de rol van Loki. Maar er zijn meer castleden aangekondigd:
Sophia Di Martino
Richard E. Grant
Gugu Mbatha-Raw
Owen Wilson
Welke rollen zij spelen is niet zeker, maar daar merken we vanzelf meer over.

Lees ook: Marvel-serie 'Loki' krijgt een opvallend verhaal

Het verhaal
De Tesseract geeft Loki de mogelijkheid om overal naartoe te reizen. In de serie kan hij naar het schijnt ook door de tijd reizen. In een synopsis die ooit werd vrijgegeven, lezen we dat Loki een belangrijke rol zal spelen in de geschiedenis van de mensheid.

Lees ook: 'Logan'-ster in eerste Marvel-serie van 2021

In een van de foto's van de serie, zagen we Loki in het jaar 1975, met een billboard van de film Jaws op de achtergrond. Hoe dan ook zal deze versie van Loki uit zijn op wraak. Hij werd immers nog verslagen door de Hulk en daarna gevangen genomen. Hij is de man die we kennen uit The Avengers uit 2012, dus een heel andere Loki dan je misschien zou denken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Videoland brengt je deze nieuwe series!
Series / Streaming-diensten

Videoland brengt je deze nieuwe series!

Het is een leuke week geweest op de Nederlandse streamingdienst Videoland.

Er verscheen weer heel wat nieuws op streamingdienst Videoland. Vandaag zetten we alle nieuwe content voor je op een rij in ons weekoverzicht.

Siren (2 seizoenen): Bristol Cove is een kustplaats die bekend staat om zijn legende: het zou ooit de thuishaven van zeemeerminnen zijn geweest. De komst van een mysterieus meisje bevestigt dit verhaal en de strijd tussen de mens en de zeemeerminnen krijgt een grimmige wending.
Devils (1 seizoen): In 2011 is het hoofd van handel van de Londense NYL-bank, Massimo Ruggero, betrokken bij een schandaal. De plotselinge dood van een collega zet alles op zijn kop. Massimo is vastbesloten om de waarheid te achterhalen en ontdekt een stille oorlog achter de Europese crisis.
Bondi Vet (5 seizoenen): We volgen dierenarts Chris Brown van de prachtig gelegen dierenkliniek bij Bondi Beach in Sydney.
De Luchtpolitie (1 seizoen): We volgen de afdeling Luchtsteun van de Belgische politie. De camera's op de politiehelikopters zorgen ervoor dat je alles van dichtbij ziet.


Nieuwe afleveringen
Er verschenen van de volgende series nieuwe afleveringen.

The Blacklist (S06E14): Liz en Red proberen de grootste criminelen te pakken.
Nancy Drew (S01E18): Tiener Nancy Drew is een briljante amateurdetective. Als haar moeder komt te overlijden, gaan haar plannen om te studeren niet door en besluit ze te stoppen met haar speurwerk. Maar dan wordt een rijke vrouw vermoord en valt de verdenking op Nancy en vier leeftijdsgenoten.
Lego Masters (S01E08): De finale van Lego Masters!
Goedele on Top (S03E14): Geen programma dat zoveel over de tongen gaat als Temptation Island, aan de koffiemachine, in het café of online. Daarom krijgt het grote feest der verleiding een digitaal staartje met 'Goedele on Top'. Goedele Liekens praat na met de meest markante kandidaat uit de aflevering.
Eigen Huis en Tuin (S37E23): Transformeer je huis en tuin!
All You Need Is Love (S12E14): Robert ten Brink helpt met de liefde.
Love Island Australia (S02E01): Australisch realitydatingprogramma waarin sexy, jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa.
Ex on the Beach: Double Dutch (S06E09): Kan je een sexy ex weerstaan? Deze singles proberen het!
Beter Laat Dan Nooit (S02E06): Televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin maken samen met presentatrice Katja Schuurman een reis.
Ik Weet Er Alles Van (S02E04): Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen.
De Bachelorette (S01E04): Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen. Gaat ze haar ware liefde vinden? Kijk nu elke week een nieuwe aflevering!
Videoland Viewing Party: De Bachelorette (S01E03): Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.