Geheim houden Baby Yoda uit 'The Mandalorian' is niets minder dan een 'wonder'

Verleden jaar was Baby Yoda de grote verrassing in de succesvolle Star Wars-serie The Mandalorian van Disney+.

Bram de Groot, 07-06-2020 16:33

Aan het einde van de eerste aflevering van The Mandalorian was Baby Yoda voor het eerst te zien. Het was niet alleen de grootste verrassing tijdens de aftrap, maar ook van de complete serie. Verrassend was het dat dit tot aan de première geheim bleef.
Tijdens het evenement ATX Television Festival At Home sprak uitvoerend producent Jon Favreau over Baby Yoda en zijn introductie. Hij noemde het een "wonder" dat Baby Yoda niet eerder uitlekte.

Grote verrassing
"Met alle kinderen op de set en hoe gefixeerd ze waren op Baby Yoda was het een wonder dat het geheim nooit naar buiten kwam," zei Favreau over het feit dat de kinderen van Bryce Dallas Howard - die aflevering vier regisseerde - vaak aanwezig waren op de set.

Maar ook Favreau moest zijn kinderen instrueren: "Ik moest mijn kinderen er elke dag aan herinneren als ze naar school gingen: 'Waar praten we niet over? Baby!'"

Bron: Comicbook

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte, The Rise of Skywalker, Jon Favreau, George Lucas, Boba Fett

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix