search
Ook tweede seizoen 'Over Water' verschijnt binnenkort op Netflix!
Series / Nieuws

Ook tweede seizoen 'Over Water' verschijnt binnenkort op Netflix!

Het eerste seizoen van de Belgische serie is nog maar net aan de streamingdienst toegevoegd...

Geoffrey Ketels
Het eerste seizoen van de Belgische dramaserie Over Water werd nog maar voorbije vrijdag, 5 juni 2020 aan streamingdienst Netflix toegevoegd of het tweede seizoen zit er al aan te komen.

Over Water vertelt het verhaal van de voormalige tv-ster John Beckers die is afgekickt van de drank. Echter lijkt hij nu een andere, gevaarlijke obsessie te hebben gevonden. Toen hij ging werken voor het bedrijf van zijn schoonvader had hij gedacht een compleet nieuw leven te kunnen beginnen, maar dat pakte al snel compleet anders uit.

Lees ook: Nieuw op Netflix: De Belgische dramaserie 'Over Water' seizoen 1

Tweede seizoen
We gaan geen spoilers verklappen in dit nieuwsartikel, maar het is bij de meeste mensen ongetwijfeld wel bekend dat er ook reeds een tweede seizoen van deze serie is verschenen. Het was dan ook voor fans van de reeks vooral afwachten of ook deze door Netflix zou worden toegevoegd. Op de bevestiging hiervoor was het niet lang wachten.

Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat het tweede seizoen van Over Water wel degelijk op haar streamingdienst zal verschijnen en dat ook nog eens veel sneller dan je mogelijks zou denken! Het tweede seizoen verschijnt namelijk reeds op Netflix op 3 juli van dit jaar!

Heb je nog helemaal niets gezien van Over Water en ben je toch een beetje benieuwd geworden? Bekijk dan het volledige eerste seizoen op Netflix of check even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen