search
Mariah Carey is nog steeds een échte 'diva': verrast cast van 'Schitt's Creek'
Series / Celebrity

Mariah Carey is nog steeds een échte 'diva': verrast cast van 'Schitt's Creek'

De cast van 'Schitt's Creek' wordt verrast door een echte diva in hun videobelletje

Er is maar één persoon die David Rose ooit zou toestaan "‹"‹hem te onderbreken tijdens het zingen, en die persoon crashte toevallig het videogesprek van de cast van Schitt's Creek. Mariah Carey sloot zich aan bij Dan Levy, die David speelt, en de rest van de cast om haar bekende nummer Hero te zingen.

De acteurs van de populaire Canadese komedie Schitt's Creek herenigden online in karakter. Na gesprekken tussen de verschillende karakters, besluiten ze 'Hero' te zingen; David's keuze natuurlijk.

Tegen het einde van het nummer breekt zangeres Mariah Carey in om het nummer af te sluiten met haar beroemde uithalen. Als een echte diva heeft ze net buiten beeld een windmachine staan om het plaatje compleet te maken.

"Moira, lieverd, ik hoop dat je het niet erg vond dat ik er zo tussen kwam. Jullie klonken allemaal zo goed dat ik mee moest doen", aldus Carey na het nummer.

Iedereen ziet er blij en verrast uit, maar David heeft het niet meer. "Ik denk dat ik een hartaanval krijg", zei hij.

In de video bedankt Carey nog alle leraren, voor het omgaan met "leerlingen zoals ik, die nooit echt op tijd op school kwamen".

De muziek van Carey en Mariah Carey zelf zijn een terugkerend thema in Schitt's Creek. De veelgeprezen serie eindigde in april na zes seizoenen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen