search

Ons nieuws van dinsdag 9 juni 2020

Eindelijk een update over Netflix-hit 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Eindelijk een update over Netflix-hit 'Stranger Things'

Hoe staat het ervoor met de opnames van het vierde seizoen van de serie Stranger Things?

Hoe staat het ervoor met Netflix-serie Stranger Things? Gaat dat vierde seizoen er nog wel snel komen, of laat het nog behoorlijk lang op zich wachten?

Acteur Gaten Matarazzo vertelt tijdens een virtueel panel voor de GalaxyCon Live over de Netflix-hit. Het is niet heel verrassend, maar de acteur bevestigde dat "het werk momenteel even stil ligt" vanwege de coronauitbraak. Maar hij deelde ook hoeveel werk er gedaan is.

Lees ook: 'Stranger Things' seizoen 4: Dit moet je weten

Halverwege de opnames
"We waren halverwege de opnames van het vierde seizoen toen ze zeiden 'Nope!' Ze zeiden dat we twee weken pauze zouden nemen, maar ondertussen ligt het alweer drie maanden stil," aldus de acteur. Hoe lang het nog zal duren weet hij niet.

Lees ook: 'Stranger Things' wordt duister en episch in seizoen 4

"Maar ik ben nu al een tijdje thuis, waar ik normaal vaak langere tijd niet ben. Door de pandemie ben ik lang thuis en kan ik wat relaxen. Maar nu begint het wel te kriebelen en heb ik wel zin om weer aan het werkt e gaan. Normaal zitten we zeven of acht maanden in Atlanta voor de opnames, dus ben ik minstens een half jaar weg."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Finale Star Wars 'The Mandalorian'-serie was dikke stress
Series / Nieuws

Finale Star Wars 'The Mandalorian'-serie was dikke stress

Regisseur Taika Waititi vertelt over het maken van de finale van het seizoen en dat beviel.

Regisseer maar eens de finale van het eerste seizoen van de eerste live-action serie in de Star Wars-franchise. Die eer was aan Taika Waititi en hij vertelt in een interview dat hij daarmee een behoorlijk grote last op zijn schouders voelde.

In de finale zien we eindelijk het gezicht van Din Djarin. IG-11 verwijdert de helm van de Mandalorian, om hem te helpen genezen. Dat na een gevecht met Stormtroopers en Moff Gideon, die probeerden Baby Yoda te pakken te krijgen.

Lees ook: 'The Mandalorian' gaat gewoon in oktober verder

Stressvolle dag
"Het was echt een stressvolle dag," vertelde Waititi. "Ik weet nog dat er echt over Stormtroopers rondliepen. En we probeerden de boel er uit te laten zien alsof er brand was. Maar er waren zoveel personages en zoveel dingen die tegelijk aan de hand waren."

Lees ook: 'Star Wars' brengt dit populaire personage naar live-action

Het gezicht van Din laten zien was vooral erg stressvol. "Het was heel spannend om iets op beeld vast te leggen en daar was ik vooral mee bezig, dus minder met hoe dit zou eindigen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Controversiële Netflix-serie '13 Reasons Why' krijgt mogelijk een opvolger!
Series / Nieuws

Controversiële Netflix-serie '13 Reasons Why' krijgt mogelijk een opvolger!

Volgens de hoofdrolspeler van de serie zou er zomaar een spin-off kunnen verschijnen...

Geoffrey Ketels
Het laatste seizoen van de hitserie 13 Reasons Why is ondertussen op streamingdienst Netflix verschenen. Dat is slecht nieuws voor de fans... of toch niet helemaal? Het lijkt er namelijk naar uit te zien dat er zomaar een spin-off van de reeks zou kunnen verschijnen.

Vanaf het begin was de serie 13 Reasons Why behoorlijk controversieel. Dit niet in het minst omwille van de nogal expliciete verkrachtingsscènes die er deel van uitmaakten. Toch bleef de serie erg populair waardoor menig aantal fans met een triest gevoel naar de eind aftiteling hebben gekeken.

Met het einde van het vierde seizoen komt immers ook een einde aan het verhaal van Clay Jensen, in de serie gespeeld door Dylan Minnette. Toch maakt deze laatste zich sterk dat er in de toekomst zomaar een spin-off voor de serie zou kunnen verschijnen.

Mogelijke spin-off
Minnette heeft zich in een recent interview uitgelaten over het mogelijks verschijnen van een spin-off van 13 Reasons Why. Tijdens het interview liet de acteur optekenen dat zo'n spin-off op dit ogenblik nog niet in de maak is, maar perfect mogelijk zou zijn. Op de vraag of zijn personage dan ook in die spin-off te zien zou zijn wist de acteur nog geen antwoord te geven.

Heb jij het laatste seizoen van 13 Reasons Why nog niet gezien? Dan kan je dat vanaf nu doen op streamingdienst Netflix!

Lees ook: Nieuw op Netflix: Het vaarwelseizoen van '13 Reasons Why'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale' op de schop na klacht wegens discriminatie
Series / Nieuws

'Riverdale' op de schop na klacht wegens discriminatie

De bal ging aan het rollen door een klacht van één van de castleden, namelijk Vanessa Morgan...

Geoffrey Ketels
Riverdale-ster Vanessa Morgan heeft op social media aangegeven dat ze zich gediscrimineerd voelt omdat ze de enige donkere actrice is met een vaste rol in de serie. De productie van de reeks heeft ondertussen gereageerd en kondigt veranderingen aan.

Morgan speelt in Riverdale het personage van Toni Topaz. Naar eigen zeggen zou de actrice alleen maar in de serie worden gebruikt omwille van haar huidskleur en seksualiteit. "Ik heb het helemaal gehad met hoe zwarte mensen in de media worden weergegeven. We zijn altijd misdadigers, gevaarlijke en / of boze, enge mensen."

Veranderingen
In een reactie op het bericht van Morgan heeft Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van Riverdale het volgende aangegeven:

"We horen Vanessa en we houden van Vanessa. Ze heeft inderdaad gelijk. We zullen nu dan ook onze belofte welke we ook aan haar hebben gedaan openbaar maken. We zullen in de toekomst dan ook beter ons best doen om niet alleen haar, maar ook haar personage te eren. Dit net zo goed als we ook doen voor de andere acteurs en actrices die meedoen in de serie en niet blank zijn."

Tot slot liet de maker ook nog optekenen dat alle schrijvers die meewerken aan Riverdale een donatie hebben gedaan aan Black Lives Matter LA. Hij benadrukte bovendien ook nog eens dat hij beseft dat dit eigenlijk slechts het begin is. Aguirre-Sacasa concludeerde dan ook door het volgende te stellen; "We zijn er ons van bewust waar ons werk moet gebeuren, en dat is in de schrijverskamer."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verwacht "Extraction-actie" in 'The Mandalorian' seizoen 2
Series / Nieuws

Verwacht "Extraction-actie" in 'The Mandalorian' seizoen 2

Veel grote en opvallende namen betrokken bij het tweede seizoen van deze Star Wars-serie.

Tijdens het succesvolle eerste seizoen van The Mandalorian werd er al gewerkt aan seizoen twee. De afgelopen periode wordt duidelijk dat er heel wat grote en opvallende namen betrokken zijn bij de productie.

Nu wordt via Collider duidelijk dat de regisseur van Extraction ook een aandeel heeft gekregen. Sam Hargrave werd namelijk aangetrokken als een second unit-regisseur. Hargrave bevestigde dit zelf tegenover de website.

The Volume
Doordat Hargrave zijn Netflix-film maakte met producenten Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) was het lijntje naar Disney vrij kort. Hij werkte zelfs als second unit-regisseur aan de laatste twee Avengers-films.

Lees ook: Geheim houden Baby Yoda uit 'The Mandalorian' is niets minder dan een 'wonder'

De filmmaker onthulde dat ze op de set werkten met een nieuwe filmtechnologie, genaamd 'The Volume'. "Het lijkt wel alsof je je in een 'live game engine' bevindt." aldus Hargrave. Wie weet krijgen we in het tweede seizoen dus iets van zijn Extraction-achtige te zien. Seizoen 2 start in oktober.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mariah Carey is nog steeds een échte 'diva': verrast cast van 'Schitt's Creek'
Series / Celebrity

Mariah Carey is nog steeds een échte 'diva': verrast cast van 'Schitt's Creek'

De cast van 'Schitt's Creek' wordt verrast door een echte diva in hun videobelletje

Er is maar één persoon die David Rose ooit zou toestaan "‹"‹hem te onderbreken tijdens het zingen, en die persoon crashte toevallig het videogesprek van de cast van Schitt's Creek. Mariah Carey sloot zich aan bij Dan Levy, die David speelt, en de rest van de cast om haar bekende nummer Hero te zingen.

De acteurs van de populaire Canadese komedie Schitt's Creek herenigden online in karakter. Na gesprekken tussen de verschillende karakters, besluiten ze 'Hero' te zingen; David's keuze natuurlijk.

Tegen het einde van het nummer breekt zangeres Mariah Carey in om het nummer af te sluiten met haar beroemde uithalen. Als een echte diva heeft ze net buiten beeld een windmachine staan om het plaatje compleet te maken.

"Moira, lieverd, ik hoop dat je het niet erg vond dat ik er zo tussen kwam. Jullie klonken allemaal zo goed dat ik mee moest doen", aldus Carey na het nummer.

Iedereen ziet er blij en verrast uit, maar David heeft het niet meer. "Ik denk dat ik een hartaanval krijg", zei hij.

In de video bedankt Carey nog alle leraren, voor het omgaan met "leerlingen zoals ik, die nooit echt op tijd op school kwamen".

De muziek van Carey en Mariah Carey zelf zijn een terugkerend thema in Schitt's Creek. De veelgeprezen serie eindigde in april na zes seizoenen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans kunnen vechten met 'Game of Thrones'-schurk The Mountain!
Series / Nieuws

Fans kunnen vechten met 'Game of Thrones'-schurk The Mountain!

Er komt volgend jaar ergens een bizarre nieuwe reality serie naar televisie.

Ben je fan van Game of Thrones? Als je wil zou je het nu in theorie op kunnen nemen tegen acteur Hafþór Björnsson, die te zien was als de Mountain. Er wordt een bijzondere nieuwe reality serie ontwikkeld rond de sterkste man van de wereld: Beat the Mountain.

De acteur en krachtpatser vestigde het record deadlift op 501 kilogram. Een wereldrecord, dus het tegen hem opnemen is niet zomaar iets. De kans dat een gewone fan het gaat winnen is natuurlijk klein.

Lees ook: Boze 'Game of Thrones'-fans zijn gewoon ondankbaar

Reality serie
"Het is volledig origineel en het is geweldig om met Spoke Studios samen te werken," vertelde Björnsson tijdens een interview met Entertainment Weekly over de serie. "Het wordt een serie zoals je die nooit eerder gezien hebt, en iets dat de hele familie samen kan gaan kijken. Ik mag je niet alle details vertellen, maar ik weet zeker dat mensen hiervan gaan genieten!"

Lees ook: Carice van Houten vindt haar naaktscènes in 'Game of Thrones' nu onnodig

Björnsson was in Game of Thrones van HBO te zien als The Mountain, de broer van The Hound.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Problemen voor Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+
Series / Nieuws

Problemen voor Marvel-serie 'WandaVision' van Disney+

Het gaat even niet zo gemakkelijk voor Marvel Studios, dat een handelsmerk wil hebben.

Marvel Studios vroeg copyright aan op WandaVision. Maar de Wanda Group vecht dat aan. Het bedrijf werkt vanuit Peking en heeft nu bezwaar aangetekend tegen deze aanvraag. Dat meldt Bleeding Cool vandaag.

Marvel wil natuurlijk graag copyright hebben op de serie die het maakt. Zo kan voorkomen worden dat zomaar elke partij de naam gebruikt voor promotie en heeft Marvel dat allemaal zelf in de hand. Maar de Wanda Group is het er niet mee eens. Het bedrijf heeft diepe zakken, dus dat kan nog een interessante strijd worden.

Lees ook: Slecht nieuws voor Marvel-fans en Disney+-abonnees

WandaVision of Wanda Group
Er is door de Wanda Group een heel rits copyrights aangevraagd op zijn naam. Dat gaat onder meer ook om speelgoed, versieringen, sportspullen, logo's voor op voedselverpakkingen en meer. Zo bezien is het niet vreemd dat men Marvel nu uitdaagt, dat dezelfde plannen heeft met het handelsmerk.

Lees ook: 'X-Men'-karakter Quicksilver te zien in Disney+ serie 'WandaVision'?

WandaVision is een serie die draait om Wanda Maximoff en Vision, die een vrolijk leven hebben. Maar al snel realiseren ze zich dat het allemaal te perfect is. De show wordt gemaakt voor op streamingdienst Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Looney Tunes'-serie nu al controversieel?
Series / Nieuws

Nieuwe 'Looney Tunes'-serie nu al controversieel?

Geen geweren meer in deze serie van televisiezender HBO Max, want dan past niet.

Vuurwapengeweld is en blijft een probleem in de Verenigde Staten. En dus passen de Looney Tunes hun stijl wat aan. Waar Elmer J. Fudd altijd met een geweer achter Bugs Bunny aan rende tijdens het jachtseizoen, is dat nu niet meer toegestaan.

Deadline meldt dat in nieuwe versies van de klassieke cartoon, Fudd nog altijd zal jagen op ieders favoriete konijn. Maar hij gebruikt niet langer een geweer. In plaats daarvan steunt hij op een zeis. Dat is een verandering in reactie op Amerikaans vuurwapengeweld.

Lees ook: Zeer opvallende serie is nu het meest populair op HBO Max

Geen geweren
"We doen niets met geweren," aldus Peter Browngardt, een van de producenten van de serie. "We doen wel cartoony geweld, met TNT, en Acme-dingen," vertelde hij verder. De cartoon moet waar blijven aan het origineel, maar wel aangepast op een manier zodat de boel ook wat eigentijdster is dan vroeger.

Lees ook: 'Looney Tunes'-reboot aflevering 1 nu online te bekijken!

De serie is te zien op HBO Max. Daarin spelen alle bekende helden een rol, ban Bugs Bunny tot Daffy Duck en Porky Pig. De nieuwe serie krijgt 80 afleveringen van elk elf minuten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.